MREŽE BRUJE - ZVEZDAN SMUVAO STARLETU KOJA JE GODINAMA BILA IZA REŠETAKA?! Osuđena kao narko-bos, zvali je Putinova ćerka
Foto: Privatna arhiva, Printscreen/Pink

Našli se

MREŽE BRUJE - ZVEZDAN SMUVAO STARLETU KOJA JE GODINAMA BILA IZA REŠETAKA?! Osuđena kao narko-bos, zvali je Putinova ćerka

Rijaliti -

Nekadašnji učesnik Zadruge Zvezdan Slavnić našao se u centru skandala kada je pred kamerama svoju tadašnju nevenčanu suprugu prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić. Po izlasku iz Zadruge Anđela ga je ostavila, a zatim i podnela tužbu za nasilje protiv njega, dok je njegova bivša obnovila vezu sa dečkom iz mladosti Acom Bulićem.

Zvezdan je ostao sam i nastavio da zarađuje snimajući za TikTok, te se hvalio i hrpom novca koju je dobio od fanova. Nedavno se našao na meti surovih komentara zbog jednog snimka s javnosti nepoznatom devojkom, a sada mreže bruje da je navodno u vezi sa bivšom rijaliti učesnicom Teodorom Radojičić, koju je javnost upoznala tokom učešća u Parovima.

Iako se nije oglašavao na ovu temu, korisnici TikToka uočili su interesantan detalj prilikom jednog njegovog lajva, pa odmah krenuli da dele ovaj video. Na pomenutom klipu se tačno mogu primetiti isti detalji kod Teodora i Zvezdana, što je mnoge na razmišljanje kako su oni u šemi ili vezi, a da sve kriju zbog njegove trenutne popularnosti.

Nakon izlaska iz rijalitija Teodora je završila u zatvoru. Ona je osuđena na izdržavanje zatvorske kazne u Beču zbog trgovine heroinom. Osuđena je na četiri godine zatvora kao glavni narko-bos, a puštena je nakon 3 godine. Iz zatvora se oglašavala pismima, a u jednom, Teodora je otkrila da je pola godine provela u četiri zida sa narkomanima koji su bolesni.

kurir.rs/mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track