ALEKS NIKOLIĆ PROGOVORILA O TRUDNOĆI S CAREM! Starleta želi bebu: Filip i ja smo radili na tome!
Foto: Printskrin/Instagram

planovi

ALEKS NIKOLIĆ PROGOVORILA O TRUDNOĆI S CAREM! Starleta želi bebu: Filip i ja smo radili na tome!

Rijaliti -

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić bila je gošća emisije "Narod pita". Ona je odgovarala na brojne teme, a jedna gledateljka koja se uključila u program pokrenula je temu Aleksandrine trudnoće s Filipom Carem.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen Instagram

- Mira sa Karaburme je kraj telefona. Svaki dan čitamo da si u drugom stanju, jesi li ili nisi - pitala je gledateljka Aleksandru.

- Da li sam u drugom stanju?! Ja nisam dala tu izjavu, nisam proveravala zaista, ali ono što mogu da kažem jeste da smo Filip i ja radili na tome, ako se nešto promeni, bićete upućeni. Ne bih imala ništa protiv, pa ko ne bi voleo jednu malu bebicu - rekla je Aleks, a gledateljka je onda prešla na drugu temu.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

- Držiš se dobro, ali moram da ti kažem, Filip voli samo sebe. Videćeš kako će da bude i želim ti da ti se ostvare sve želje. Ja mislim da Ana ima neku magiju u sebi. Zamisli da ti neko kaže: "Priđi i gledaj me pravo u oči" i ti prilaziš kao stvar, zašto?! To je neki ritual sigurno, njena kuma je rekla da joj je dala crveni konac - rekla je gledateljka.

Kurir

Bonus video:

00:15

Aleksandra Nikolić skinula konce sa usanam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track