BILA JE ZVEZDA 90-IH! Za nju su se lepili MILIONERI, pevala s Gruom, a sad ulazi u Elitu! Evo kako danas izgleda Irina 2 HOT
Foto: Prinztscreen

BILA JE ZVEZDA 90-IH! Za nju su se lepili MILIONERI, pevala s Gruom, a sad ulazi u Elitu! Evo kako danas izgleda Irina 2 HOT

Rijaliti -

Popularna denserka Irina 2 Hot jedna je od učesnika novog gigantskog programa ''Elita'' koji će početi u subotu u 21 sat. Starije generacije sigurno pamte popularnu Irinu, kao zavodljivu plavušu koja je žarila i palila devedesetih godina pop i rep scenom.

Njena kolaboracija sa reperom Gruom i danas je svim poznata, a pesma ''Pravi broj'' njen je najveći hit.

Ona je danas ušla u karantin pred početak ''Elite'', a izgleda totalno drugačije. Više nema plavu kosu, a nosi moderne reperske kikice.

Irina 2 Hot
foto: Kurir

Podsetimo, Irina Kolin zaludela je naciju kada se pojavila u Gruovoj pesmi "Pravi broj" gde je otpevala nekoliko deonica. Pesma je nastala 2004. godine, a tada popularna plavuša pod imenom "Irina2Hot" postala je san mnogih muškaraca u Srbiji.

- Milioneri su se lepili za mene, a ja sam ih odbijala jer sam tad bila u vezi sa jendim dečkom 14 godina. Može da dođe Bred Pit, ja ga ne bih pogledala kada sam zauzeta.

Irina 2 Hot
foto: Kurir

- Ja sam se udala za jednog poznatog košarkaša čije ime neću reći. Kada sam ga upoznala prvo sam pomislila da je kriminalac zbog izgleda. Ljubav je cvetala, ali nažalost ja više ne verujem u ljubav. Moja prva veza je bila 14 godina, sa njim sam bila u braku 8 godina. Iz te ljubavi je nastala moja ćerka koju volim najviše na svetu. Rodila sam je sa 32 godine i mislim da je to najbolje vreme. Putovala sam svuda po svetu sa njim, batalila muziku, kuvala, čistila peglala i bila uz njega - izjavila je Irina.

kurir.rs/pink

Bonus video:

00:17

Šta se krije u kesama učesnika Elite

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track