BRAK NA PRVOM ISPITU! Matora i Anita se vraćaju na mesto gde su se upoznale Svi se pitaju da li će izdržati pred brojnim izazovima
Foto: Printscreen

u eliti kao bračni par

BRAK NA PRVOM ISPITU! Matora i Anita se vraćaju na mesto gde su se upoznale Svi se pitaju da li će izdržati pred brojnim izazovima

Rijaliti -

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora u Elitu ulaze kao bračni par, a tamo ih čekaju mnogobrojni izazovi!

Anita Stanojlović
foto: Printskrin/Instagram

Novi rijaliti format počinje večeras, a publika jedva čeka da vidi prve stanare Bele kuće, koja je takođe totalno renovirana.

Osim takmičara, koji su potvrđeni od strane produkcije, gledaoci nagađaju koja poznata lica će se naći u novom rijalitiju.

Između ostalog, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su se javno pohvalile pripremama za Elitu, a kako nisu u karantinu, imaju vremena da se pozdrave sa porodicom i prijateljima, a mnogi smatraju da će ovo biti najteži test za njihov brak i pitaju se hoće li odoleti svim izazovima.

Anita Tomić
foto: Instagram

Anita je sa pratiocima na Instagramu podelila kako teku pripreme, a potpuno je sigurna u Matorinu ljubav i ne strahuje za njihov brak, te su obe veoma uzbuđene što će se naći na istom mestu, gde su se upoznale i započele romansu.

- Sve najlepše našim devojkama, budite mi dobre - napisala im je podrška, između ostalog.

Kurir/ Republika

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track