ISPLIVALE SVE NEZAKONITE RADNJE Evo šta Austrijanci pišu o Anelinom mužu kog je optužila da ju je OSTAVIO zbog Stanije!
Foto: Petar Aleksić

ISPLIVALE SVE NEZAKONITE RADNJE Evo šta Austrijanci pišu o Anelinom mužu kog je optužila da ju je OSTAVIO zbog Stanije!

Rijaliti -

Prva učesnica "Elite" Aneli Ahmić iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa starletom Stanijom Dobrojević. Ona je spomenula da su austrijski mediji preneli detalje o njegovim nedozovoljenim radnjama, koji se zaista mogu pronaći na internetu.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen:instagram/ANELI_HANCY

Kako "Betruger" prenosi, Asmin nije plaćao fakture i nezakonito je prisvojio 43.000 evra o trošku jedne kompanije.

- Muž me je pre mesec dana prevario posle tri godine braka. Ja sam iz Dubrovnika. Prevario me je sa Stanijom Dobrojević. Ja sam vrlo hrabra. On nije ni "m" od milionera, svi žive kao podstanari. Imali smo odnos, prvi naš odnos i ostala sam trudna... Ćerkica sad ima dve i po godine, ćerkica mi je suze brisala sa očiju zbog svega što sam doživela od muža - kazala je Aneli pri ulasku u "Elitu".

Stanija Dobrojević, Ameli Ahmić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

- Rekao mi je samo da se zaljubio i da ide u Ameriku kod nje. Stavio je slovo "S" na stori i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, pakao mi je bio. On je otišao... Eto, šta sam sve prošla. Trenutno su u Crnoj Gori. Austrijski mediji su baš danas objavili da je prevarant, da je državu prevario, beži u Majami. Dug je period od 10 meseci, ostaću do kraja. On je prevarant - istakla je u studiju.- Staniji bih poručila da ga iskoristi još malo, jer uskoro neće imati ništa, neće mu ostati ništa! Šta ih je spojilo? Pa, keš, keš ih je spojio - zaključila je Aneli.

Prva zajednička fotografija Stanije i Asmina je isplivala, a na istoj ih vidimo kako uživaju na suncu.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track