"PITAJTE JE ZAŠTO JE UHAPŠENA U MINHENU!" Asmin UDARIO na Aneli posle tvrdi da je Staniju platio 30.000 € za mesec
Foto: Printscreen

prepucavanje

"PITAJTE JE ZAŠTO JE UHAPŠENA U MINHENU!" Asmin UDARIO na Aneli posle tvrdi da je Staniju platio 30.000 € za mesec

Rijaliti -

Asmin Durdžić, doskorašnji partner starlete Stanije Dobrojević, našao se na udaru tvrdnji da je nekadašnju zadrugarku platio 30.000 evra za mesec dana, na šta je on uzvratio kontra-napadom na bivšu partnerku Aneli Ahmić.

- Mali dokaz da je Aneli Ahmić, kraljica Elite, dobila malo više para nego što tamo laže i glumi žrtvicu. Pitajte je što je uhapšena u Minhenu - napisao je Asmin uz još jednu privatnu prepisku.

Ahmićeva je određenim osobama ostavila svoj telefon, a sada su na njenom Instagramu osvanule kompromitujuće poruke o Asminu, koje je poslala anonimna osoba.

Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić
foto: Sonja Spasić, Printscreen/Instagram

U porukama piše kako je Durdžić pričao da je Staniji Dobrojević navodno platio 30.000 evra da provede mesec dana sa njom. Zdravo, ja znam Asmina jako dugo i niko ga ne zna bolje od mene. Asmin je pozajmio 65.000 evra da ode u Majami i da se provede sa Stanijom. Čovek koji mu je pozajmio pare ga sad traži. Asmin mu je rekao da su mu pare potrebne za operaciju njegove majke i sad kad je video, šta je Durdžić uradio sa parama, odlučio je da ga sačeka u Linzu čim se vrati. Zvao ga je, ali Asmin kao uvek blokira ljude kojima duguje pare - napisala je ova osoba.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen

- Asmin je varao Aneli sa ženom koja je spremna da da izjavu bez problema. Asmin Durdžić nije nikakav milioner. Nema svoj lični auto, nema ništa sve pozajmljuje i pravi slike samo da tako izgleda. U Linzu je pričao javno da je uplatio Staniji 30.000 evra da provede jedan mesec sa njom. Tako da tu ljubavi nema. Tako da u svemu tome, taj mesec dana je prošao - navodi se u porukama koje su objavljene na profilu Aneli Ahmić.

kurir.rs/puls

Bonus video:

03:55

Intervju sa Stanijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track