LAKIĆEVA ŽENA PROGOVORILA O NJEGOVOM INTIMNOM ODNOSU S ANOM ĆURČIĆ! Znam da ga je zvala posle izlaska iz "Zadruge"!
Foto: Petar Aleksić, Instagram

oglasila se

LAKIĆEVA ŽENA PROGOVORILA O NJEGOVOM INTIMNOM ODNOSU S ANOM ĆURČIĆ! Znam da ga je zvala posle izlaska iz "Zadruge"!

Rijaliti -

Učesnik "Elite" Nikola Lakić, koji se proslavio učešćem u "Parovima", gde je i upoznao svoju sadašnju suprugu, u rijaliti je ušao sam, a nedavno su isplivale šokantne informacije o njegovom odnosu sa Anom Ćurčić.

Aleksandra Tasić, Nikola Lakić
foto: Dragana Udovičić

Naime, nakon priča da je Nikola Lakić bio intiman sa Anom Ćurčić, on se plašio da će ga supruga, sa kojom ima dete, ostaviti.

Međutim, ona se oglasila i otkrila da mu ništa ne zamera.

- Za sada je odličan, mislim da se odlično uklopio i da je uspeo da se izbori za svoje mesto u rijalitiju. Ništa mu ne zameram, on je godinama u tome i odlično zna kako i šta treba da radi. Nikola i ja uvek pričamo o svemu pa nekada i znam više nego što bih realno i trebala. Za tu priču znam i pre nego što je ona i ušla u njen prvi rijaliti, znam da su se čuli pre njenog ulaska u "Zadrugu" i da ga je zvala posle izlaska - rekla je Lakićeva supruga, Aleksandra Tasić, pa se dotakla i priče da su Ana i Nikola imali intimne odnose:

Nikola Lakić, Ana Ćurčić
foto: Petar Aleksić

- Ja znam ono što je on meni rekao, a to je da nisu bili intimni, ja u tom periodu nisam bila u njegovom životu i mogu samo da pričam ono što znam iz njegove priče - rekla je Coka za Espreso.

Iako Lakić odbija da prizna da je bio intiman s Anom, pre dva dana ih je raskrinkao Marko Đedović govoreći da pouzdano zna da su njih dvoje imali tajnu aferu, a isto tvrdi i bivši zadrugar Ivan Marinković, ali da smatra da Lakić ne želi da to prizna iz straha da bi Ana mogla da uđe u rijaliti.

Kurir/ Espreso/ Blic

Bonus video:

03:09

Nikola Lakić- Ako prevarim ženu neka i ona uradi isto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track