"LAŽE DA JE ABORTIRALA, POPILA JE TABLETU!" Novi detalji Aneline trudnoće, Ahmićeva otkrila pravu istinu!
Foto: Printscreen/PINK

"LAŽE DA JE ABORTIRALA, POPILA JE TABLETU!" Novi detalji Aneline trudnoće, Ahmićeva otkrila pravu istinu!

Rijaliti -

Aneli Ahmić je u razgovoru sa Stanijom Dobrojević pre nekoliko večeri otkrila da je pre samo nekoliko meseci bila trudna sa Asminom Durdžićem, ali da je odlučila da se "očisti". Dobrojevićevu je ova informacija prilično šokirala budući da je istakla kako joj je Durdžić rekao da godinama nije bio intiman sa suprugom, odnosno sa Aneli.

Svakako da ovaj ljubavni trougao ima tri strane priče, ali istina može biti samo jedna. Javnost još uvek do nje nije došla, a svi se nadaju da će stvari biti mnogo jasnije barem do kraja rijalitija, otprilike u julu sledeće godine...

Aneli i Stanija su već podelile gledaoce, pa tako obe imaju i fanove i hejtere, a komentari na društvenim mrežama na njihov račun ne prestaju. I dok se ponekad zaista iznose činjenice, ili prosto mišljenje nekog od gledalaca na datu temu, korisnici mreža ponekad odu toliko daleko, kao što je sada slučaj.

Naime, Aneli je sinoć kod Darka Tanasijevića komentarisala svoj susret sa Stanijom, ali i odnos sa Asminom napolju, pa je ponovo spomenula trudnoću.

- Ja sam bila trudna, to ima u mojim porukama, pre nego što ćemo Nora i ja krenuti za Antaliju početkom petog meseca, gde sam ja njemu pisala da sam popila tu tabletu prvi put i očistila se tabletom znaš? Posle te tablete žena dugo ima krvarenje, posle sam otišla u Dubrovnik i tad sam još krvarila i rekla sam "nešto nije u redu" - ispričala je Aneli, a korisnici mreža su je "samleli" u komentarima da laže misleći da Aneli sada govori o popularnoj piluli za jutro posle koja, ukoliko je došlo do začeća prilikom nezaštićenog s*ksualnog odnosa ima dejstvo samo u prvih 48 sati nakon odnosa.

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić
foto: Printscreen/PINK

Ipak, Aneli na snimku zapravo priča o piluli za abortus koja se na Zapadu koristi sve do 12 nedelje trudnoće. U našoj zemlji "hemijski abortus" ovog tipa još uvek nije dozvoljen, a u zemljama gde je prihvaćen samo lekari mogu pacijentkinji izdati recept i pilulu i ne može se kupiti u apoteci.

Aneli je nakon susreta sa Stanijom takođe govorila o trudnoći, o čemu pre nije želela da priča.

- Laže, ja sam bila trudna pre Dubrovnika, 1. juna sam došla u Dubrovnik. Ja kada sam se vratila iz Turske bila sam trudna mesec i po dana, ja sam se očistila u Lincu, bili smo intimni. Imam papire kod kuće o tome - pričala je ona tada.

kurir.rs/sd

Bonus video:

00:17

Aneli Ahmić vređa svekrvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track