"POKAZUJE LJUBOMORU ČIM SPOMENEM ŽENU" Janjuš progovorio o odnosu sa Aneli i priznao: Ja lažem, ni sam ne znam šta pričam...
Foto: Petar Aleksić

otvoreno

"POKAZUJE LJUBOMORU ČIM SPOMENEM ŽENU" Janjuš progovorio o odnosu sa Aneli i priznao: Ja lažem, ni sam ne znam šta pričam...

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš progovorio je o odnosu sa Aneli Ahmić i otkrio kako gleda na sve češće svađe u kući.

Marko Janjušević Janjuš
foto: PrintScreen

- Naše svađe, ne svađe to je nebitno, ali ona pokazuje ljubomoru čim ja spomenem ženu. Međutuim, naš odnos je sada odličan. Mislim da je previše ishitreno rekla kakva osećanja ima, mislim da to nije tačno. Verujem da tu ima svega, možda ja grešim, ali deluje mi da ona sa mnom pravi ljubomornog Asmina. Ona je izašla iz neke priče koja joj je bila teška, a njoj posle toga svako prija, pa čak i ja. Ja lažem ni sam ne znam šta pričam. Ja bih voleo da ona meni bude drugarica, da mi bude neko sa kim mogu da razgovaram o nečemu dubljem - rekao je Janjuš.

- Nikad više svađa u kući. Kako gledaš na Lakića i Milenu? Priča se da i ti misliš isto samo različito priča - pitao je voditelj.

Marko Janjušević Janjuš
foto: PrintScreen

- Isti ku****, drugo pakovanje. Lakić je dugo u rijalitiju, i ukapirao je da treba da kaže neke stvari, a ona njemu nije mama, a on ne treba da ćuti- rekao je Janjuš, pa se osvrnuo na Slađu Poršelinu:

- Ona je jako bezobrazna, dosadna, naporna je. Misli da je riba, da je pametna, ali ništa. Nju niko ne može da uvredi, ja sam to rekao Aneli - dodao je Janjuš, a onda se osvrnuo na Miljanu i njene sukobe:

- Miljana sve provocira, ona je pri kraju, nikada ne može biti jača, kriminal je sa njom - rekao je Marko.

Kurir.rs

Bonus video:

00:17

Aneli Ahmić vređa svekrvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track