ŠVALERKA JOJ DOŠLA GLAVE! Matea urnisala bivšu dragu javno pa iznela šokantne detalje PREVARE: Matoroj neće biti dobro posle ovoga
Foto: Printscreen Pink Tv

PALE MASKE

ŠVALERKA JOJ DOŠLA GLAVE! Matea urnisala bivšu dragu javno pa iznela šokantne detalje PREVARE: Matoroj neće biti dobro posle ovoga

Rijaliti -

Matea Car oglasila se nakon Anitinog iznošenja priče o njihovom dopisivanju, te iznela novu turu prljavog veša.

Priznala je da je Anita Stanojlović prva započela dopisivanje, te da joj je tražila slanje eksplicitnih fotografija.

Anita Stanojlović
foto: Pritnscreen

- Anita je prva započela dopisivanje, poslala mi je poruku kako se zahvaljuje što podržavam LGBT populaciju. Ja sam se uljudno zahvalila, ne planirajući da nastavim dopisivanje. Međutim, poruka za porukom, ona je prešla granicu prijateljstva i počela da me svesno muva. Ako vi stvarno mislite, kako ona kaže, da sam ja prva započela muvanje, zar nije na njoj, zauzetoj ženi, da kaze: "Halo, devojko, stani, zauzeta sam"?! Mogla je u bilo kom momentu da prekine sve, a ne da mi piše "Ljubavi, jesi jela, jesi pila, jesi spavala?" - rekla je Matea.

- Nisam ja ovde cvećka, ali devojka je nasamarila i mene i Matoru u duetu. Fotografije je i te kako slala, i ja sam njoj, da se razumemo, ali šta je problem? Ja slobodna, zgodna, nemam obavezu ni prema kome i ako sam, kako Anita kae, više puta slala slike, što me nije zaustavila? Nego sve sa smeškom gledala i tražila još - priznala je tikrokerka.

Mate je spomenula i svoj odlazak u Sokobanju.

- Ja sam išla u Sokobanju, imam i poruku gde joj to govorim, i vidi se u porukama da ju ja nikada nisam pitala da se vidimo. Samo smo prokomentarisale kako je Sokobanja baš lepa - priznala je ona.

Matea Car je otkrila i deo vezane za njihove poruke oko udaje za koje je Anita rekla da su bile mnogo pre same svadbe.

Matea Car
foto: Printscreen Pink Tv

- Poruke vezane za razloge udaje nisu bile mnogo pre svadbe. Bile su oko svadbe. Dan pre ili kasnije, ne mogu tačno da kažem, nemam kalendar u mozgu. Svaka reč koja je sinoć izašla iz njenih usta je apsolutna neistina. Hoće mene da okrivi za sve, a nije svesna da je sve s moje strane dokazano - prisetila se ona, pa se osvrnula na još jednu Anitinu neistinu.

- Matora nije bila na lajvu iza nje kad je snimala na dan svadbe, za to takođe postoji video snimak koji imam. Ona sinoć nije dala niti jedan istinit odgovor na ijedno postavljeno pitanje - ispričala je.

- Ona se sa mnom dopisivala iz straha!? Kojeg straha? Što iz straha šaljes gole fotografije, pišeš mi ljubavi, pitaš da li sam dobro i da li sam jela i pila. Nikakav strah nije u pitanju, nego je Anita htela da zezne i mene i Matoru i ko zna koga još - zaključila je Matea.

kurir.rs/Informer

Bonus video

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track