"OŽENIO BIH ANELI, EMOCIJE SU MI VEĆE" Janjuš kuka za bivšom ženom, a sad bi s drugom brak: Taj zagrljaj nema cenu!
Foto: Petar Aleksić

opet bi rekao da

"OŽENIO BIH ANELI, EMOCIJE SU MI VEĆE" Janjuš kuka za bivšom ženom, a sad bi s drugom brak: Taj zagrljaj nema cenu!

Rijaliti -

Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić iz dana u dan se je turbulentiniji, a bivši košarkaš je sada odlučio da prizna osećanja i spusti loptu.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen

Naime, Janjuš je javno, pred svim cimerima, priznao da bi oženio Aneli da je njihov odnos nastavio u smeru u kom je krenuo.

- Biću jako iskren večeras. Kaže da je već prolazi i da su emocije manje, kod mene su veće... Radi se o odnosu koji je za mene jedan od najposebnijih, radi se o devojci koja mi je postala najdraža. Kada sakupim sve svoje bivše devojke, radi se o njoj koja mi je posebna, a da mi nije bila posebna, bilo bi me baš briga šta je rekla i ko je šta rekao. Radi se o osobi koja je meni ovde bila sve! Ne pričam ti ja ljubavni odnos, to je nešto najmanje, ne intresuje me, pričam o odnosu mene i nje. Ja kada je zagrlim, taj zagrljaj nema cenu i tada mi daje neku ozbiljnu energiju, motiv i volju za boravak u ovom prostoru sa ozbiljnim teletabisima, čast izuzecima. Ja sam to video i pronašao u njoj, tako da, od kad ne pričamo, ja sam još emotivniji bio prema njoj - rekao je Janjuš, a nadovezala se Aneli.

Elita, Marko Janjušević Janjuš
foto: Petar Aleksić

- Ja stojim iza svega što sam rekla, kada bi se ranije posvađali, ja sam gorela, a kada su pale teške uvrede, drugačija je situacija. On je isto ovako kao i ja pričao pre neki dan, gledala sam ga. Rekao je da mu ne falim - rekla je Aneli.

- Da se naš odnos nastavio u onom smeru u kom je krenuo, ja bih nju oženio. Ne mora niko da mi veruje, ja sam juče već rekao da meni niko ne može da odlučuje šta ja radim u mom životu. Da je to nastavljeno onako kako je krenulo, bilo bi ludilo. Krenulo je jako od starta, pokušavali smo jedno drugom da napravimo grešku ne bi li se odvojili, sve je tako krenulo i završilo se. Nažalost, kraj je. Ja sam tako zamišljao i tako se osećao i sada nema ništa od toga - rekao je Janjuš.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen

- Ja sam to znala, mi smo o tome pričali. Kako da budem strpljiva kada ga gledam sa drugim ženama prisno?! - upitala je Aneli.

Iako ljubavnici tvrde da je njihovom odnosu došao kraj, brojni gledaoci, ali i cimeri, ubeđeni su u to da će Janjuš i Aneli na kraju ipak završiti zajedno.

Podsetimo, Janjuš je nedavno pričao o bivšoj ženi, a često je ponavljao kako bi pomirenje s njom i da sve čini da do toga i dođe.

Kurir/Alo

Bonus video:

01:21

Marko Janjušević Janjuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track