SLAĐA PORŠELINA SAOPŠTILA MILJANI DA JE HTELA ZOLINO DETE! Kulićeva ostala u potpuno ŠOKU, isplivali detalji iz čuvenog ETNO SELA
Foto: Printscreen

hit

SLAĐA PORŠELINA SAOPŠTILA MILJANI DA JE HTELA ZOLINO DETE! Kulićeva ostala u potpuno ŠOKU, isplivali detalji iz čuvenog ETNO SELA

Rijaliti -

Slađa Lazić se sinoć tokom nominacija najpre osvrnula na svoj odnos sa Miljanom, a potom je otvorila dušu o Zoli.

- Sa Miljanom imam topao hladan odnos i nikad ne znam na čemu sam sa njom. Naša situacija je trenutno dobra, lepo se slažemo, ali opet ne znam kad će da kaže nešto za mene, kao što sam sinoć čula da me je provukla da sam Zolina ku*va. Ona je jedina koja mi je u životu rekla da sam ku*va za lovu. Većina ljudi nije bila iskrena prema tebi, smatram da te se plaše da im se ne nakačiš na vrat. Niko ne želi budalu za vratom - rekla je Slađa.

Maja Marinković, Slađana Lazić
foto: screenshot Zadruga

Ja znam da mi se smeju ptice na grani kad sam rekla da si ku*va i da se je*eš za novac - rekla je Miljana.

Mislim da si nesebična i da umeš da se pokaješ za neke stvari, mislim da me u neku ruku gotiviš kad shvatiš da ja nisam kriva. Kad sam rekla da bih Zoli rodila bebu ja sam to u datom trentku u Etno selu mislila. Ostaviću Zolu - rekla je Slađa.

Podsetimo, Slađa i Zola započeli su muvanje krajem prošle sezone, a napolju su bili u kratkoj šemi. Sada se pak dobro slažu kao drugari.

Zola
foto: Pritnscreen

Kurir.rs / Alo

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track