DIREKTOR DOMA ZA NEZBRINUTU DECU PROGOVORIO O BOJANI PAVLOVIĆ! Svi su plakali zbog njenog POTRESNOG ŽIVOTA, a sada je sve REČENO
Foto: Printskrin / You Tube

potresno

DIREKTOR DOMA ZA NEZBRINUTU DECU PROGOVORIO O BOJANI PAVLOVIĆ! Svi su plakali zbog njenog POTRESNOG ŽIVOTA, a sada je sve REČENO

Rijaliti -

Potresna ispovest Bojane Pavlović, učesnice rijalitija "Elita" nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Ona je između ostalog ispričala da je njenog oca ubila baka sa majčine strane.

Bojana Pavlović
foto: Printscreen

Skinuta mu je glava sa ramena sekirom. Za to je od naše majke, majka odgovarala. Završila je u zatvoru na kratko vreme. Taj deda isto nije bio dobar čovek, umro je na očevom grobu i tamo su ga našli. Pokušao je moju sestru seksualno da uznemirava. Žena koja me je rodila je sekla prste na nogama koji su se smrzli našem dedi - rekla je Bojana u svojoj ispovesti.

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal", se uputila u Sremsku Kamenicu da bi saznali kako je izgledao život nje i njenih vršnjaka, tokom odrastanja u domu za nezbrinutu decu.

Oni su popričali sa Miloradom Pavlovićen, direktorom Dečijeg sela.

Bojana Pavlović
foto: Printscreen

Dečije selo u Sremskoj Kamenici je ustanova koja ima stotine dece i mladih. Zamislite kako bi vama bilo da sada dođe neki čika koji će da vas odvoji od bližnjih. Mi se trudimo da svako dete uvek zna ko su mu porodica i srodnici. Naravno da im neki put to nedostaje i pokušavamo da ih utešimo kada dete zna ko je i šta je, lakše se predstavi društvu. Trudimo se da nadomestimo sve što im je nedostajalo. Potrebno im je pružiti ljubavi i dom -rekao je direktor.

Kurir / Pink

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track