USKORO SLEDI HAOS U ELITI! Bivši dečko Mione Jovanović spreman za susret sa Ša: Ja kad bih ušao u Elitu, on bi PRESKOČIO OGRADU!
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

oglasio se

USKORO SLEDI HAOS U ELITI! Bivši dečko Mione Jovanović spreman za susret sa Ša: Ja kad bih ušao u Elitu, on bi PRESKOČIO OGRADU!

Rijaliti -

Pevačica Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša ozvaničili su svoju vezi u "Eliti", a tokom predhodne noći ušli su u žestok sukob.

Tim povodom, za domaće medije, oglasio se Stanislav Krofak, bivši Mionin dečko, i tom prilikom je otkrio svoje mišljenje o celokupnoj situaciji.

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

On je tada otkrio kakve je scene i sam imao dok je bio u vezi sa njom.

- Ovaj lik nije normalan, ja kad bih ušao on bi preskočio ogradu. I sa mnom je bila čudna, ali sam joj objasnio na početku kakav je stil mog života, ili ti paše ili ne. Sve je funkcionisalo, nismo se svađai ni blizu kao oni. Smešni su, sramote se. Da sam mislio ozbiljno sa njom ne bih je pustio da ide u Elitu, video sam njen način razmišljanja i stavove i to mi nije pasalo - rekao je Krofak.

Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović
foto: screenshot Pink tv

Stanislav je priznao na šta je konkretno Miona ljubomorisla u njihovom odnosu i da li mu je zbog nepoverenja proveravala telefon.

- Ljubomorisala je oko ženskih osoba sa kojima sam morao imati kontakt zbog posla. Telefon mi nije uzimala, to sam joj odmah na početku rekao da ne može - izjavio je Stanislav.

Inače, Nenad Aleksić Ša, iako se još nije zvanično razveo od supruge Vanje Aleksić, uplovio je u vezu sa Mionom Jovanović.

kurir.rs/pink/prenela: K.M.

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track