ZAKONITA ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA NAPUSTILA SRBIJU! U jeku skandala Vanja spakovala kofere, evo gde je otišla da nađe MIR
Foto: Petar Aleksić

ZAKONITA ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA NAPUSTILA SRBIJU! U jeku skandala Vanja spakovala kofere, evo gde je otišla da nađe MIR

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša ušao je u rijaliti sa namerom da svojoj još zakonitoj supruzi Vanji Ignjatović dokaže svoju ljubav, međutim desilo se suprotno. Ša je od samog ulaska u "Elitu" bio prisan sa Mionom Jovanović da bi se među njima razvile i emocije, a oni su sve to javno i priznali.

Sa druge strane, Nenadova supruga Vanja, aktivna je na svom Tiktoku gde svakodnevno snima lajvove na kojima iznosi detalje iz njenog i reperovog života.

U jeku skandala, Vanja je odlučila da spakuje kofere i napusti Srbiju. Tiktokerka i njena drugarica snimale su se iz auta i tom prilikom su obelodanile da su otputovale u Italiju u Trst.

Vanja Ignjatović
foto: Printscreen

Podsetimo, Vanja je pre nekoliko dana obelodanila detalje noći u kojoj je izgubila dete.

- On je rekao da će da bude mnogo dobar ako ja zatrudnim i rodim dete, a bio je sve gori i gori. Ja sam se udala za njega, a kao đavo da je ušao u njega. Ja sam izgubila dete, ne smem da kažem tačnu situaciju. Ogroman je stres i pritisak sa njegove strane, a sumnja da sam abortirala, a jedva sam preživela tu noć. On sad mora da se pere od toga što se zaljubio. Meni je bilo lepo sa njim - poručila je ona na Tiktoku.

kurir.rs/informer/priredio I.L.

Bonus video:

00:15

Oženio se Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track