ŠA HTEO DA BEŽI IZ ELITE! Reper saznao da mu se LJUBAVNICA muva sa Anđelom, izbezumio se, a pred zoru Miona popustila i dala mu...
Foto: Printscreen

ŠA HTEO DA BEŽI IZ ELITE! Reper saznao da mu se LJUBAVNICA muva sa Anđelom, izbezumio se, a pred zoru Miona popustila i dala mu...

Rijaliti -

Reper Nenad Aleksić Ša uplovio je u emotivnu vezu sa Mionom Jovanović iako se još nije razveo od supruge Vanja Ignjatović. Međutim, u njihovom odnosu ne cvetaju ruže, pa skoro svakodnevno imaju žestoke svađe pred kamerama.

Naime, Nenad Aleksić Ša počeo je da pravi žrtvu od sebe u Eliti, pa navodno želeo da pobegne iz rijalitija. Ša je doživeo nervni slom zbog Mione Jovanović jer je shvatio da se njoj sviđa Anđelo Ranković, što mu je potvrdio i Marko Đedović.

Reper je gađao Mionu flašicom, što je mnoge šokiralo, a nakon toga je počeo da ponavlja da želi da napusti rijaliti, pa je krenuo ka kapiji.

- Teodora, Bebica, pitao sam koga gleda, gde gleda, izluđuje me, koga ja gledam? Ja gledam?! Ja buraz! - govorio je Nenad.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Nisam ni ja tri hiljade puta, pa mi je on rekao - dobacila je Miona, pa ju je Ša gađao flašom.

- "Da budem lepa nekom"! Gotovo je! Brate, gotovo je! Rekla mi je posle izlaganja - urlao je Ša na Mionu.

- Aha, to mi je jasno, zato što je ustala posle i podržala ekipu u kojoj je Anđelo - dodao je Đedović.

- Moram da odem, ne mogu da se iskuliram, vratio sam se prošli put, sad ne mogu više. Hoće da napravi monstruma od mene! Samo hoću da izađem, ne mogu da izdržim, tebra, ne mogu, tebra ne mogu da izdržim, mrtav sam umoran, ne mogu ovo, namerno mi ovo radi, ona ima neki problem, buraz, ozbiljan u glavi. Ne možeš da se igraš sa mnom, buraz, ja nisam normalan - govorio je Ša, kao i inače.

Raspravlja se nastavila i tokom žurke, ali su opak na kraju završili pod jorganom. Miona je večito ograđivala ideju da ima odnose pred kamerama, ali izgleda da je ovog jutra popustila kočnice više nego obično. Njih dvoje su razmenjivali intimne dodire, poljupce i šarali jedno drugom rukama po telu...

Detaljnije pogledajte OVDE.

Podsetimo, zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović u lajvu na Tiktoku progovorila je o odnosu sa reperom i pokazala doktorsku dokumentaciju spontanog pobačaja.

kurir.rs/I.L.

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja