RASPISANA POTERNICA ZA JOVANOM TOMIĆ MATOROM?! Najbolji drug je tereti za saučesništvo u PLJAČKI BANKE, ukrali OGROMAN novac...
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

RASPISANA POTERNICA ZA JOVANOM TOMIĆ MATOROM?! Najbolji drug je tereti za saučesništvo u PLJAČKI BANKE, ukrali OGROMAN novac...

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora se navodno nalazi na poternici u Nemačkoj. Nju je navodno u krivično delo pljačke uvukao tadašnji najbolji drug, a sve se dogodilo pre nekoliko meseci.

Matora i on su se družili i ona ga je često posećivala u Nemačkoj, ali nakon što je opljačkao banku, završio je u zatvoru, a u izjavi je kao saučesnike naveo baš Matoru. On je rekao policiji gde živi i da ona boravi kod njega, ali je policija nije zatekla i nije mogla da joj uruči poziv za saslučanje. Zbog toga je navodono raspisana lokalna poternica za njom. Navodno, on je nije nju naveo kao direktnog izvršilaca pljačke, već da je učestvovala u organizaciji skrivanja plena.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen

Prilikom njegovog hapšenja, kod njega nije pronađen novac koji je nestao iz banke, te je zbog toga on rekao da je ona za to odgovorna.

To znači da ako bi Matora krenula put Nemačke nakon izlaska iz rijalitija, bila bi odmah uhapšena. Trenutno ne postoji Interpolova poternica za zadrugarkom, ali bi mogla biti uhapšena bilo gde u Šengen zoni.

Kako je saznao još "Skandal", Matora je skoro prilikom izlaska iz rijalitija dala advokatu i punomoć za taj predmet. Ona je u tom trenutku saznala da je za njom raspisana poternica.

Uhapšeni nije mogao da dokaže da je Matora bila učesnica u krivičnom delu, ali ni da je boravila negde u EU. Lako je dokazivo da je ona većinu vremena u poslednjih nekoliko godina provodila u rijalitiju.

Jovana Tomić Matora
foto: Pritnscreen

Matora se nada da, pošto nema nikakve veze sa tim, da će uspeti da dokaže da nikakav problem ne postoji i da ona ne može krivično da odgovara za ono što joj se stavlja na teret.

Teško da on može da ima bilo koji dokaz, pošto ona sigurno nije bila tamo kada se pljačka desila. Navodi se da se sve to desilo onda dok se ona venčavala u Crnoj Gori, Matora sada može samo da kulira. To će tek moći da reši kad bude izašla iz rijalitija i tada će se znati šta je i kako je.

kurir.rs/Skandal

Bonus video:

01:15

Matora i Anita izgovorile sudbonosno DA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja