"STANIJA VREDI KOLIKO NJENI SNIMCI, 15 DOLARA" Anelina sestra uzvraća udarac starleti: Jeftinu vašar baba devojku jure zelenaši
Foto: Instagram, screenshot

"STANIJA VREDI KOLIKO NJENI SNIMCI, 15 DOLARA" Anelina sestra uzvraća udarac starleti: Jeftinu vašar baba devojku jure zelenaši

Rijaliti -

U ponedeljak je u Elitu ušla Stanija Dobrojević kako bi podelila poklone takmičarima od njihove porodice i podrške. Tom prilikom ponovo se našla oči u oči sa Aneli Ahmić, koja je optužila starletu da joj je otela muža Asmina, koji tvrdi da oni nikada nisu bili u braku.

Sita Ahmić
foto: Printscreen

Sita Ahmić nakon ovog susreta nije ostala imuna, te je javno prozvala Staniju poručivši da se totalno izgubila kada je ušla u komunikaciju sa Aneli, kao i da se ponovno izblamirala.

Stanija je vrlo rado odgovorila Siti, međutim tu nije kraj. Sada se ponovo oglasila Sita i uzvratila Staniji.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

- Svi znamo koliko ona vredi, imamo priliku da vidimo na njenim sajtovima i svim njenim radovima na Jutjubu - neki 15 dolara, a neke možeš da gledaš i za džabe. Toliko o visokobudžetnoj dami. Kada bude imala legalan posao, radila i odgajala decu, plaćala iz svog novčanika i vozila svoj auto, brinula se za nekoga, kada je ne budu ganjali zelenaši, kada prestane otimati od druge dece, kad prestane da nagovara druge osobe da stresiraju žene u visokoj trudnoći , mozda joj sledeći put odgovorim i opet je stavim na svoje mesto, jeftina vašar baba devojka - poručila je Sita.

Kurir/Pink/Preneo:I.L.

Bonus video:

00:06

Stanija Dobrojević uživa sa misterioznim dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track