TAKMIČARA ELITE ŽENA VARALA SA VENČANIM KUMOM! Nemanja do detalja prepričao njenu AFERU, a onda ZAJECAO: Srceparajuća ispovest!
Foto: Printscreen TV Pink

ovo ga najviše boli

TAKMIČARA ELITE ŽENA VARALA SA VENČANIM KUMOM! Nemanja do detalja prepričao njenu AFERU, a onda ZAJECAO: Srceparajuća ispovest!

Rijaliti -

Učesnik "Elite" Nemanja Gačić progovorio je o bolnom iskustvu, trenutku kada je saznao da ga supruga vara sa venčanim kumom.

- Kad si saznao da ti se žena viđa sa venčanim kumom - pitao je Milan.

- Nisam ja saznao da se viđa sa njim, ona mi kaže: "Idem kod kuma", to je njen najbolji drug. Nikad nisam doživljavao nju da je on njen tip. Čovek je za dve glave viši, ceo istetoviran - rekao je Nemanja.

Nemanja Gačić
foto: Printscreen TV Pink

- Onda nisi ti njen tip - rekao je Đedović.

- Kažem ti, nikada mi nije prolazilo kroz glavu, da mi je prošlo, uskratio bih. Kada sam se preselio, ja sam video da se nešto dešava. Meni je neko rekao da je njih dvoje video, mi tada nismo zajedno, ona može da bude sa kim hoće. Da bih ja u jednom momentu video na instagramu neka plišana srca. Ona je došla ispred kuće i ja je pitam: "Kum, gde mu je devojka?" i ona mi je srećno rekla da su raskinuli i rekla mi je da ima devojku. Ja je pitam: "Kakva je?!" - rekao je Nemanja, a Jovana ga je prekinula:

- Imali ste odnose, ti i ona - rekla je Jovana.

Nemanja Gačić
foto: Printscreen TV Pink

- Ko je imao odnose?! Budalaština. Ja sam već znao da je sa njim, povezao sam. Ja sam je pitao: "Koliko ste zajedno?", ona meni kaže: "Dva meseca. Znam da je bolesno, da nije normalno". Ja sam im poželeo sreću, ona se odselila i prodala tu kuću - rekao je Gačić.

- E, tu te čekam. Ti si ustao i savetovao me na novinarima da se pomirim sa Anitom - rekla je Matora.

Nemanja Gačić
foto: Printscreen TV Pink

- Jovana mi je rekla da ti je ona tražila da pravite decu kada je kum začeo sa svojom devojkom - rekao je Đedović.

- Ja kada presečem, to je kraj. Moj i njegov prvi susret je bio normalan. Kao što je mislila da je moj kum, nije moj, nego je njen kum. Ja sam imao takav odnos, niti sam ja njoj neke ljubomorne scene pravio, niti ona meni, nisam sumnjao u nju, niti je ona u mene. Bukvalno smo zadnje dve godine živeli kao cimeri, jedino su nas deca držala. Pretprošle godine kada je malom bio rođendan, mi šetamo u tržnom centru, osećaj mi je potpuno isti kao pre dve godine, porodica smo, a ne postoji ništa. Jedna ravna linija, nema se**a, nema ništa. Ja nju volim kao ženu koja mi je rodila decu, a ne volim je kao partnera, proveo sam s njom 14 godina života - rekao je Gačić.

Nemanja Gačić
foto: Printscreen TV Pink

- Ja sam nju idealizovao, ona je bila jedina žena za mene. Ja sam radio sve ne bi li uspeo njoj da dokažem i pokažem da sam najbolji čovek kog ona može da ima pored sebe - nadovezao se Nemanja.

Kurir.rs/Pink/Prenela: K.M.

Bonus video:

01:41

Beograd, Vučić, Hoćemo li za jedne govoriti elita a za druge rulja i sendvičari, jedni uzvišeni, a drugi uniženi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track