"ANELI JE ZATUCANA, NAJBITNIJE SU JOJ PARE" Ahmićeva u rodnom gradu nije omiljena! Ovo kažu Sarajlije o njoj
Foto: Printscreen

"ANELI JE ZATUCANA, NAJBITNIJE SU JOJ PARE" Ahmićeva u rodnom gradu nije omiljena! Ovo kažu Sarajlije o njoj

Rijaliti -

Jedna od najkontroverznijih učesnica Elite, Aneli Ahmić, tokom svoje rijaliti karijere izazivala je vrlo podeljene reakcije publike.

Asmin Durdžić, Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš
foto: Petar Aleksić, Printscreen/Instagram

Jedan deo publike ovog programa uvek je držao njenu stranu, dok je drugi osuđivao svaki njen postupak, a sada su svoje mišljenje otkrile i Sarajlije, žitelji grada u kojem je ona rođena.

- Šta mogu da mislim o osobi koja govori isključivo laži? Nikako mi se ne sviđa kao osoba. Previše morališe, nepismena je i zatucana. Mislim da su joj najbitnije pare i da u svemu gleda samo interes. Trebalo je više da se posveti detetu i tom čoveku, možda bi sve bilo drugačije. Asmin je pokazao više dostojanstva od nje. Mislim da previše folira i da je samo htela da se ubaci u rijaliti priču - rekla je jedna prolaznica.

Ipak, ima i onih koji podržavaju njeno učešće u rijalitiju.

Aneli Ahmić, Elitovizija
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja sam čuo samo pozitivne stvari o njoj. Viđao sam je po gradu i nemam ništa loše da kažem. Janjuš mi se dopada, ali ne verujem da će njihova veza opstati - rekao je Anelin sugrađanin.

- Ne poznajem je lično. Čuo sam neke priče o njoj koje ne bih širio. Ima svakakvih priča o njoj, i pozitivnih i negativnih, ali je srednje žalosno. Čini mi se da je loša osoba, više volim Janjuša - zaključio je jedan od prolaznika.

- Nikada nisam čuo za nju, ne zanima me to - rekao je Anelin sugrađanin.

Kurir/Blic/Preneo: I.L.

Bonus video:

03:02

Đorđe David pres konferencija povodom nesrećnog slučaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track