JANJUŠ BEZ GRANICA GOVORIO O TOME ZAŠTO ŽENE PADAJU NA NJEGA: Umem lepo da pričam, jednostavno umem da smuvam ženu, ali...
Foto: Printscreen Tv Pink

zanimljivo

JANJUŠ BEZ GRANICA GOVORIO O TOME ZAŠTO ŽENE PADAJU NA NJEGA: Umem lepo da pričam, jednostavno umem da smuvam ženu, ali...

Rijaliti -

U emisiji ''Magazin In'' autorlke i voditeljke Sanje Marinković gostovali su najpopularniji muški učesnici ''Elite'' među kojima se našao i Marko Janjušević Janjuš!

Oni su okarakterisani kao veliki zavodnici, a sa voditeljkom su razgovarali na temu privlačnosti, zavođenja i ljubavi u rijalitiju i van njega.

Janjuš je otkrio u čemu je njegova moć i na koji način privlači žene, i kako se bori sa raznim kritikama:

Janjuš
foto: Printscreen Pink Tv

Imam nešto u sebi što se dopada njima! Umem lepo da pričam, jednostavno umem da smuvam ženu. Povezivan sam sa mnogo žena. Da sada glumim nevinost ili oženjenog muškarca, ne pada mi na pamet. Ali postoje tako neke koje kometarišu ''Ma šta žene vide na njemu, vidi ga, visok 2.11, krivi prsti...'' i opet se svaka ''oplete'' na sve to što joj se kao ne sviđa, rekao je Janjuš, a na Sanjinu konstataciju da on po povoj priči može svaku devojku da ima, rekao je:

Ne... Ne mogu svaku da imam... Nema šanse, ja sam realan! Možemo da imamo samo ove koje nas gledaju i podržavaju, rekao je kroz osmeh Janjuš, a nedavno je pričao sa Aneli o svom odnosu.

Janjuš
foto: Printscreen

Kurir / Pink / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track