"SPREMNA ZA ELITU" Šok fotka Milice Veselinović kruži mrežama, napumpala usta i više ne liči na sebe!
Foto: Printscreen/Premijera

privukla veliku pažnju

"SPREMNA ZA ELITU" Šok fotka Milice Veselinović kruži mrežama, napumpala usta i više ne liči na sebe!

Rijaliti -

Bivša zadrugarka Milica Veselinović svojim učešćem u petoj i šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" privukla je veliku pažnju, a mnogi je i dalje povezuju sa bivšim dečkom Mensurom Adjarpašićem.

Njih dvoje su nakon godinu dana imali suočavanje u "Eliti" kad je Milica imala ulogu Drveta mudrosti, pa je na taj način obavila razgovor sa njim, a on je bio vrlo uzdržan kad je shvatio da se ona krije iza toga. Otkako se to desilo mnogi se pitanju i nagađaju kad će Milica postati deo "Elite" i da li će uopšte da zakuca na vrata Bele kuće.

Milica Veselinović
foto: Printscreen/Zadruga

Naime, sada se na društvenoj mreži pojavila slika Milice Veselinović sa uvećanim usnama, a mnogi smatraju da joj to nije bilo potrebno i da je preterala sa količinom filera koje je stavila.

"Spremna za Elitu" - pisalo je u okviru forografije, koja kruži mrežema.

Podsetimo, Milica je po izlasku iz "Zadruge 5" operisala uši, o čemu je javno govorila.

- Operisala sam, tačnije imala sam korekciju ušiju. Silikone nisam radila, niti ću. Ja sam pričala u "Zadruzi" da ću od prvog zarađenog novca uraditi kokrekciju ušiju. To nije bilo ništa preterano, ali se meni nije svidelo. Izašla sam, dogovorila operaciju i sad je sve gotovo - poručila je Milica u "Pinkovoj" emisiji.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:56

POZNATI RIJALITI PAR PREKO NOĆI DOŽIVEO VELIKU PATNJU: Ovako sada živimo! Nekada vas uveseljavali, a sada proživljavaju NOĆNU MORU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track