ASMIN STIGAO U SARAJEVO DA SE OBRAČUNA SA SITINIM MUŽEM! Izneo nove šok detalje sukoba sa porodicom Ahmić: Imao je JASNU PORUKU
Foto: Printscreen

ZAHUKTAVA SE

ASMIN STIGAO U SARAJEVO DA SE OBRAČUNA SA SITINIM MUŽEM! Izneo nove šok detalje sukoba sa porodicom Ahmić: Imao je JASNU PORUKU

Rijaliti -

Rat Asmina Durdžića sa čitavom porodicom Ahmić ne prestaje, a sada je on izneo nove detalje sukoba sa sestrom svoje bivše žene Aneli Ahmić- Sitom.

Asmin tvrdi da mu je muž njegove bivše svastike Site Ahmić pretio, te je to objavio na svom Instagram storiju da se uputio ka Sarajevu kako bi se suočio sa Sitinim mužem.

Asmin Durdžić
foto: Printscreen Instagram

Nakon toga je on priložio poruke i pozive sa Sitinim suprugom Nikicom kako bi dokazao da oni nisu smeli da dođu na lokaciju koju im je poslao.

- Sita već 7 meseci priča da ne smem u Bosnu i da ne smem u Sarajevo. Poslao sam lokaciju i niko nije došao! Kada je Jasna pozvala Situ ona joj je psovala sve živo i ugasila telefon. Samo da bi lečila svoje komplekse i da manipuliše sa narodom kako ja nisam smeo dati lokaciju. Toliko o tome kakva je to osoba zavuče se u rupu kada ja dođem i piše statuse. Za mene je tema Sita završena - napisao je Asmin na svom Instagramu i dodao:

Asmin Durdžić
foto: Printscreen Instagram

- Sita prestani mafijati i pravdati se. Dokazao sam ti da mogu ući kad želim u Bosnu i da lažeš da ću biti uhapšen kada dođem. Dokazao sam da ti je muž pi... kao i ti. Dokaži ti da si hrabra i tvoj muž i dođite u Lindja ću vas naći za 8 minuta sve i da mi ne pošaljete lokaciju. Nije Sarajevo Njujork pa kao čekate me od jutros.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track