PUKLA TIKVA! Anđela skočila na noge i OSTRVILA se na Bojanu, odabrala stranu svoje majke, pa ŠOKIRALA priznanjem: Ako kažem...
Foto: Petar Aleksić

HAOS

PUKLA TIKVA! Anđela skočila na noge i OSTRVILA se na Bojanu, odabrala stranu svoje majke, pa ŠOKIRALA priznanjem: Ako kažem...

Rijaliti -

Anđela Šparavalo na iznenađenje svih je skočila na doskorašnju emotivnu partnerku Bojanu Pavlović, odabrala stranu svoje majke, a potom iznenadila ukućane svojim priznanjem.

- Ne mogu da verujem šta priča Bojana, ona sada preti mojoj mami, mojoj mami nećeš pretiti. Izađi iz kreveta! - rekla je Anđela.

Bojana Pavlović
foto: Printscreen Pink

- Pu*i bre ku**c! Samu sebe blamiraš - rekla je Bojana.

- Ti si meni prelazila preko mnogo toga, a sada mi prebacuješ. To što mojoj mami pretiš, nije problem. Tuži moju mamu, ja ću stati uz svoju majku! - rekla je Anđela.

- To čekam, m*š je**m li ti mater u pi**u bolesnu. Pričaj kako te je mama naučila da radiš sve iz koristi, pričaj to! - rekla je Bojana.

Bojana Pavlović
foto: Printscreen Pink

- Što ti ne pričaš sa svojim sestrama?! Zato što si ološ. Nemaš kredibilitet da kažeš, kada sam bila u savršenim odnosima sa mojima - rekla je Anđela.

- Rekla si da ti je mama folirant i da ume da isfolira suze. Ti si jedno smeće malo - rekla je Bojana.

- Kako ja mogu da kažem da si dobar čovek kada ne pričaš sa sestrama?! Što si prevarila devojku spolja od dve godine, pa što?! Znači ne voliš ni nju, ne voliš ni svoje sestre. Nemoj da te ja pokopam ovde, ti argumente nemaš, ja ako te dohvatim i kažem neke stvari, ne bi ti bilo dobro - rekla je Anđela.

- Izvoli materijalisto, pričaj - rekla je Bojana.

- Ja sam stala uz tebe kada je moja porodica bila protiv toga, imala sam osećanja prema tebi - rekla je Anđela.

- Ova devojka je meni rekla da ako budem rekla da ću biti s njom napolju, da će se odreći svojih roditelja - rekla je Bojana.

Bonus video:

06:15

STARS EP286

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track