KARAMBOL! ŠA LOMIO SVE OKO SEBE! Skočili iz kreveta, probudio celu kuću, cimeri pokušali da ga obuzdaju! POMRAČENJE UMA!
Foto: Pritnscreen

KARAMBOL! ŠA LOMIO SVE OKO SEBE! Skočili iz kreveta, probudio celu kuću, cimeri pokušali da ga obuzdaju! POMRAČENJE UMA!

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša svakodnevno pravi lom na imaju gde doživljava nervne slomove, a sve češće usred svojih stanja uništava inventar u rijalitiju.

I dok su nakon emisije svi učesnici legli i svetla se pogasila, u jednom trenutku nastao je haos u krevetu Mione i Ša. Reper je odjednom skočio, lomio stvari i probudio celu kuću bukom i vikom.

- Mrš bre, ti ćeš mene da nap**avaš k***em - vikao je Ša, a onda je u jednom trenutku ustao iz kreveta i krenuo da lomi stvari.

- Budaletino jedna, ti ćeš mene da vređaš - dodao je on.

Reper je u spavaćoj sobi pravio lom i buku, bacajući sve što mu dođe pod rukom, a cimeri su odmah skočili kako bi pokušali da ga zaustave.

- Budalo jedna bre, psihijatrijski slučaj - dodala je Miona, nakon čega je legla.

- Govori mi "majmune", "kretenu" - objašnjavao je besno Ša cimerima, a onda optužio Mionu da sve radi zbog Stanislava.

- Zbog bivšeg praviš frku, dosta bre više - besno je poručio, a onda izleteo iz Bele kuće.

Nenad Aleksić Ša
foto: Pritnscreen

Kako se ovo dešava svakodnevno u Eliti, a Ša sve više pokazuje napade histerije i ljubomorne ispade, korisnici društvenih mreža ostavili su lavinu komentara ispod snimka, gde su po ko zna koji put osudili reperovo ponašanje.

- "Ovakav bolesnik se ne rađa", "Agresivni psihić", "Neka je i loša, ovakvog čoveka ne zaslužuje nijedna žena na svetu", "Što ga držite, pustite idiota da udara glavom o zid" - bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

01:52

Izjava Nenad blizanac Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja