ON NIJE IMAO NIKAKVE ŠANSE PORED NJIH! Izbacili ga iz Elite pa bez dlake raskrinkao cimere i otkrio koga ne može OČIMA da gleda
Foto: Printscreen

ON NIJE IMAO NIKAKVE ŠANSE PORED NJIH! Izbacili ga iz Elite pa bez dlake raskrinkao cimere i otkrio koga ne može OČIMA da gleda

Rijaliti -

Aleksa Erski ispao je iz Elite, budući da nije imao šanse pored Marka Janjuševića Janjuša i Mine Jovanović.

Naime, posle igrice, glasovi se nikome nisu duplirali, a Darko je pročitao procente i otkrio ko ove večeri napušta Elitu.

- 60% ima Janjuš, 38 Miona, a Aleksa i on večeras napušta Elitu - kazao je Darko.

Čim je kročio u studio, otrkio je šta se dešava u Beloj kući.

- Ima nekoliko tih parova koji izazivaju veliku pažnju. Kad su u pitanju Miona i Ša, mislim da ona nije iskrena prema njemu. Smatram da njena nesigurnost datira od Nove godine i da sad oseća neku krivicu zbog svega što je uradila Stanislavu. Smatram da njihova veza nije bila toliko loša - kazao je Aleksa.

- Šta misliš o vezi Stanislava i Maje? - upitala je voditeljka.

Mislim da ima tu emocija i da može da uspe. Videćemo, verujem da on ima nameru da dovede nju u Zagreb i ja mu želim mnogo sreće - istakao je Aleksa.

- Kako komentarišeš odnos Anite i Matore? - upitala je voditeljka.

Smatram da nije lepo to što je uradio Matoroj, jerj je njegova bivša drugarica. Preuranjeno je ušao u odnos sa Anitom - odgovorio je Aleksa.

- Ko ti se od učesnika nije nikako dopao i šta bi promenio u svom učešću? - upitala je voditeljka.

- Lakića ne mogu da smislim. Veliki je provokator i loš čovek, pre svega. Ne bih nešto preterano menjao. Kad je Stanislav ušao meni je svanulo, imao sam i društvo u poslednje vreme - kazao je Aleksa.

Bonus video:

03:30

Taki - Maja uvek kaže neće pa sve uradi kako hoće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track