"NAPRAVIO SAM GREŠKU..." Stanislav odlučio da posluša BLIŽNJE, pa postavio GRANICE u odnosu sa Majom: Nema više...
Foto: Printscreen Pink

ŠOK ODLUKA

"NAPRAVIO SAM GREŠKU..." Stanislav odlučio da posluša BLIŽNJE, pa postavio GRANICE u odnosu sa Majom: Nema više...

Rijaliti -

Maja Marinković i Stanislav Krofak danima imaju probleme zbog pisma njegove ćerke Vanese, nakon kojeg je on doneo odluku da totalno stopira odnose sa starletom do kraja rijalitija, kako porodici ne bi priređivao neprijatne scene.

Sada je ukućanima prikazana žustra rasprava Maje i Stanislava, koji se desila nakon što je njegova porodica javno istakla da ne podržavaju njegov odnos sa Marinkovićevom.

Maja Marinković
foto: Printscreen Pink

- Maja je ovde udarila na tvoju porodicu i pokušala je da se suzdrži -rekao je Milan.

- Ja uvek radim po svome i kada treba ja slušam svoju porodicu. Ja sam rekao da sam po tom pitanju strog. Ja ne želim da moja ćerka gleda nikakav se*s, ja Maju ne krivim ni za šta, ona mene nije naterala da imam takve odnose - rekao je Stanislav.

- Ti si povređena zato što se tako olako odrekao deo vašeg odnosa? -pitao je Milan.

- Nisam ja ljuta zbog toga, samo imam normalnu reakciju i mislim da ne treba da vodim tuđe ratove, mislim na bivšu suprugu i u pismu sam ponižena ja. Smatram da nisam ništa loše uradila, ja ne mogu čoveka od preko 30 godina da nateram ni na šta -dodala je Maja.

Maja Marinković
foto: Printscreen Pink

- Mene niko ne može da natera da radim ovo ili ono, ja imam svoj izbor i to nikoga ne treba da se tiče. Napravio sam grešku kada sam rekao ćerki da vodi moj Instagram, tek sad to shvatam jer nisam znao šta će se dogoditi unutra -rekao je Stanislav.

Bonus video:

01:56

POZNATI RIJALITI PAR PREKO NOĆI DOŽIVEO VELIKU PATNJU: Ovako sada živimo! Nekada vas uveseljavali, a sada proživljavaju NOĆNU MORU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track