TEŠKO NJEMU: Evo šta Mirka radi kad Vujadin ode u noćni provod
Foto: Marina Lopicic

Skladan par

TEŠKO NJEMU: Evo šta Mirka radi kad Vujadin ode u noćni provod

Stars -

Glumica Mirka Vasiljević i njen suprug Vujadin Savić su mlad bračni par, koji ima troje dece. Mirka je otvorila dušu i otkrila kako podnosi to što Vujadin kada dođe u prestonicu odlazi u noćni provod.

"Vujadin je u Beogradu svega mesec dana, od dvanaest u godini, zato što mu tako profesionalne obaveze dozvoljavaju. Naravno da je za tih mesec dana on više viđen u gradu od mene. Ja sam tada kod kuće sa decom kako bi se on viđao sa prijateljima i obišao sva mesta koja voli. Zašto ne bi izašao ako imamo dogovor? A ako ga prekrši i ako u kući nešto nije kako treba, onda me uhvate „ženske bubice“. On je mlad i živ čovek. Zašto da ne izađe?

Kako reaguješ kada Vujadina devojke obasipaju komplimentima? Nemam problem sa sujetom. Volim da dajem komplimente i da ih dobijam. Nemam problem kada ga pohvale ako on najnormalnije odreaguje. U suprotnom, nas dvoje moramo da rešimo zbog čega je to tako.

A, da li se dešavalo da on „nenormalno“ odreaguje?Zasad se sve rešavalo najnormalnije. Vidite da smo zajedno. Nadam se da će tako i ostati do kraja života. Imamo troje dece, treba misliti na njih jer njima trebaju i mama i tata.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track