Najnovije vesti

BIVŠA MIS TURSKE U NOVOJ HIT SERIJI NA TELEVIZIJI PINK: Od tvoraca serija „Ćerke“ i „Rat ruža“ 19. novembra na TV Pink stiže novo ostvarenje!
Foto: Promo

BIVŠA MIS TURSKE U NOVOJ HIT SERIJI NA TELEVIZIJI PINK: Od tvoraca serija „Ćerke“ i „Rat ruža“ 19. novembra na TV Pink stiže novo ostvarenje!

TV šou

Publika u regionu će od ponedeljka, 19. novembra svakog dana od 20 časova na TV Pink gledati neverovatnu priču u novoj turskoj seriji „Zabranjena ljubav“, koja je dobila odlične kritike u Turskoj.

 

Radnja serije prati Nur, prelepu devojku koja je nakon smrti oca prisiljena da živi sa svojom tetkom, koja radi kod jedne od najprestižnijih istanbulskih porodica, Kozan. Ranč Kozan predstavlja neuništivu tvrđavu Jigita Kozana, gde vladaju stroga pravila, kojima se prikrivaju brojne porodične tajne.

 

Sudbinsko upoznavanje Nur i Jigita samo je početak burnih dana koji će potpuno preokrenuti život na ranču. Nur je privukla pažnju svih stanovnika ranča Kozan, a odmah je uspostavila topao odnos sa Jigitovim sinom Mertom, koji čezne za ljubavlju i pažnjom majčinske figure.

 

Jigitov nasilni temperament i impulsivne reakcije i Nurina tvrdoglavost i inaćenje prouzrokovaće im mnogo sukoba, sve dok oboje ne prihvate da među njima postoji privlačnost i započnu vatrenu romansu.

 

foto: Promo

Međutim, Jigitova velika tajna koju skriva od Nur pretvoriće njihov ljubavni san u noćnu moru od koje ne mogu da pobegnu.

 

U ulozi prekog i impulsivnog Jigita Kozana gledaćete Tolgahana Sajišmana, koga je ovdašnja publika upoznala kao nosećeg lika u seriji „Polje lala“, dok je ulogu tvrdoglave i prelepe Nur dobila turska misica Amine Gulše. Osim njih, u ostalim ulogama gledaćete Šafak Pakdemir, Ajšegul Gunaj, Tugaja Merdžana, Jondžu Dževher, koja je glumila u seriji „Dila“, i mnoge druge.

 

Scenario za ovu tursku dramu potpisuju tvorci nekih od najpopularnijih ostvarenja koja su se emitovala na TV Pink - Melis Dživlek, scenarista serije „Rat ruža“, i Sirma Janik, scenarista serije „Ćerke“, dok su za režiju zaduženi Nihat Durak, Ajsun Akjuz Mehdiabas i Eda Teksoz.

 

Ne propustite nesvakidašnju ljubavnu priču i borbu glavnih junaka sa bremenom tajni, u jednoj od najgledanijih turskih serija „Zabranjena ljubav“, koja počinje sa emitovanjem 19. Novembra, svakog dana u 20 časova na TV Pink!

 

 

(Promo - tekst / Foto:Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...