BORBA ZA FINALE ABA – VEČITI DERBI NA O2 TV: Večeras od 19 časova prenos prve utakmice polufinala između Crvene zvezde i Partizana
Foto: Promo

BORBA ZA FINALE ABA – VEČITI DERBI NA O2 TV: Večeras od 19 časova prenos prve utakmice polufinala između Crvene zvezde i Partizana

TV šou -

Svi ljubitelji sporta i ovog vikenda uživaće u najatraktivnijem sportskom sadržaju na O2 televiziji. Večiti derbi, četvrti ove sezone u košarci, na programu je u subotu od 19 časova, a gledaoci širom Srbije imaće priliku da upravo na ovoj televiziji gledaju susret dva najveća srpska kluba. Prednost domaćeg terena ima Crvena zvezda, pošto je u ligaškom delu sezone završila na prvom mestu sa skorom od 21/1. S druge strane, Partizan je na kraju zauzeo četvrto mesto sa 14/8.

Večiti ove sezone odigrali su već tri susreta i u dva je slavila Zvezda, dok su u jednom crno-beli izašli kao pobednici. Taj jedan je do sada i najznačajniji jer je bio u finalu Kupa Radivoja Koraća. Sada već kultno finale između dva najveća srpska kluba bilo je veoma burno i izazvalo je još burniju reakciju javnosti nakon njega.

Sada je ulog dosta veći jer ekipe igraju za plasman u finale ABA lige. U drugom polufinalu sastaju se ekipe Cedevite i Budućnosti, a šampion regionalnog takmičenja naredne sezone igraće u Evroligi.

O2 televizija nastaviće u istom ritmu i svojim gledaocima obezbediti najkvalitetniji sportski, informativni i zabavni sadržaj.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja