ISTINE BEZ LAŽI VEČERAS OD 20.10H NA PRVOJ: Specijalna emisija povodom emitovanja poslednje epizode popularne serije
Foto: Promo

popularna serija

ISTINE BEZ LAŽI VEČERAS OD 20.10H NA PRVOJ: Specijalna emisija povodom emitovanja poslednje epizode popularne serije

TV šou -

Otkad se pojavila na malim ekranima, serija „Istine i laži" postala je jedna od omiljenih porodičnih serija u Srbiji. Dogodovištine glavnih junaka kroz tri sezone pratio je milionski auditorijum tako da je najavljeni kraj sigurno rastužio mnoge fanove. Večeras je poslednja epizoda treće sezone ili preciznije 338. epizoda. Tim povodom od 20.10 časova na programu Prve gledaćemo specijalnu emisiju „Istine bez laži” posvećenu upravo kraju najpopularnije i najduže srpske serije ikada snimljene kod nas, priče koja je svako veče u 21 sat okupljala čitavu porodicu ispred malih ekrana.

foto: Promo

Voditelji Danijela Buzurović i Miloš Urošević ugostiće večeras u studiju Prve televizije glavnu glumačku ekipu i dočekati ih na jedan poseban način, kako i dolikuje velikim zvezdama. Pravo sa crvenog tepiha glumci će ulaziti u studio. Voditelji i glumci ispratiće poslednju epizodu zajedno, ali neće se predati seti zbog kraja već se potruditi da to bude jedno veselo i slavljeničko veče koje će obeležiti fantastičan uspeh serije.

Mnogi od glumaca će nam tako zapevati uz poznate melodije koje vole privatno da pevuše, a specijalni gost biće i Sergej Ćetković koji je komponovao naslovnu numeru za ovu seriju. Pesma je baš kao i sama serija odmah postala veliki hit. Nakon odgledane poslednje epizode, glumačka ekipa čekaće nas u studiju. Publika će tako saznati sve pikanterije i zanimljivosti u vezi sa njihovim miljenicima, šta su glumci sve dobili kroz uloge koje su tumačali tri sezone, da li su im se likovi uvukli pod kožu, koliko su vremena provodili zajedno, ko će s kim nastaviti da se druži, bez kojeg kolege više ne mogu da zamisle dan, kakvi su planovi posle „Istina i laži”, nadaju li se sličnom projektu i uspehu… Videćemo i kako će se pojedinci snaći u posebnim zadacima, skečevima koje su dobili od ekipe. Noć rastanka, ali i istina, red muzike, priče i najboljeg provoda sa ekipom serije koja je obeležila i osvežila domaći serijski program.

foto: Promo

Zanimljivosti: Serija „Istine i laži“ ima više od 35 glavnih uloga, preko 70 epizodnih i na hiljade snimljenih sati. Kada je počinjala svaka nova sezona, sve ono što je publika očekivala i čemu se nadala, sve je bilo drugačije. Serija je već u prvoj epizodi oduševila publiku i zabeležila neverovatan uspeh u katergoriji domaćeg TV programa, a iza svega stoje odličan kasting i vrhunska produkcija u realizaciji kuće Smart i Prve televizije.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track