DUŠICA SPASIĆ OD PONEDELJKA NA PINKU: Gledaćemo je u jednočasovnoj emisiji 24 sata pre Nacionalnog dnevnika!
Foto: PINK

Nova pinkova tv šEMA

DUŠICA SPASIĆ OD PONEDELJKA NA PINKU: Gledaćemo je u jednočasovnoj emisiji 24 sata pre Nacionalnog dnevnika!

TV šou -

Kao što je najavljeno pred početak nove sezone, od ove jeseni Dušica Spasić je i zvanično postala je deo TV Pink tima i to informativne redakcije, a od ponedeljka 30. septembra počinje sa emitovanjem njena autorska emisija koja nosi naziv "24 časa".

Emisija "24 časa" emitovaće se svakog radnog dana pre "Nacionalnog dnevnika", od 17.30 do 18. 30 časova, predstavlja dnevnu kolažnu emisiju, sa brojnim prilozima o aktuelnim dešavanjima i temama, kao i aktuelnim gostima, uz sve one najbitnije dnevne informacije.

- Gledaoce očekuje puno lepih priča iz glavnog grada i naravno čitave Srbije. Kroz emisiju ću se baviti ljudima i njihovim ćudima, a gledaoci će moći da odbiju nezaobilazne, aktuelne i neophodne dnevne informacije. Očekuju vas i zanimljivi gosti, ali i još mnogo toga, zato se gledamo od ponedeljka u 17.30 časova - rekla je Dušica, najavivši početak emitovanja emisije "24 časa".

foto: PINK

Da je Dušica i zvanično prešla na TV Pink, potvrdio je i Željko Mitrović pre manje od mesec dana na konferenciji za štampu i druženju sa novinarima povodom nove televizijske sezone, a tada je iskoristio priliku da kaže da transfera na najgledaniju komercijalnu televiziju više neće biti. Sa Dušicom je, kako je tada rekao, dugo pregovarao, a popularna voditeljka je na kraju pristala da postane deo informativne redakcije TV Pink.

foto: Pink

Dušica već neko vreme priprema emisiju, a poslednjih nekoliko dana sve više vremena provodi u zgradi TV Pink, gde se radi na novom studiju iz kog će se emitovati dnevni magazin "24 časa". Za sada joj atmosfera u zgradi izuzetno prija i zadovoljna je kolegama, a pre svega time kako teku pripreme za emisiju.

- Za sada je sve sjajno! Tek sam došla i sada mi je sve zanimljivo. I dalje se igram, ali moram reći da mi je startna pozicija poprilično dobra - ispričala je Dušica svoje utiske.

foto: PINK

Dušicu ćete na TV Pink gledati već od ponedeljka 30. septembra, svakog radnog dana od 17:30 do 18:30 časova u emisiji "24 časa", a očekuju vas razgovori sa aktuelnim i stručnim gostima, prilozi o zanimljivostima i najznačajnijim događajima iz Beograda i Srbije, ali i sve neophodne informacije koje su obeležile dan…

1 / 3 Foto: Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track