SVE O POZNATIM LIČNOSTIMA IZ DRUGOG UGLA:  Od 1. decembra, nedeljom u 18.50 “Lično nezvanično” – nova emisija na Prvoj
Foto: Promo

SVE O POZNATIM LIČNOSTIMA IZ DRUGOG UGLA: Od 1. decembra, nedeljom u 18.50 “Lično nezvanično” – nova emisija na Prvoj

TV šou -

Luka Jović, fudbaler Real Madrida prvi gost.

Prva televizija priprema samo najbolje i najkvalitetnije za svoje gledaoce. Nakon novih Vesti i porodičnog kviza “Prva te zove” koji je publika zavolela od samog početka, Prva je pripremila još jedno iznenađenje.

foto: Promo

Od večeras, svake nedelje u 18.50h, uživaćete u novoj emisiji “Lično nezvanično”. Autor I novinar Filip Čukanović prati živote poznatih ličnosti kada se kamere ugase, pa ćete tako imati priliku da vidite kako izgleda svakodnevica glumaca, sportista, pevača, političara. “Mesecima smo radili na ovom formatu. Produkcija je na najvišem nivou i držimo se svetskih standarda. Želja nam je da predstavimo sve ono što ne možete da vidite na malim ekranima. Nezvanični ugao ličnosti koje volite”, kaže Filip.

foto: Promo

Gost prve emisije koji će svečano otvoriti ovaj serijal je prvi Srbin u dresu Real Madrida posle dve decenije, Luka Jović. “Boravili smo u Madridu i snimili kako funkcioniše jedan od najpoznatijih klubova na svetu. Luka priča o uspehu, borbi za mesto pod suncem pritiscima, privatnom životu i zahvalan sam mu što nas je pustio u svoj svet. Takođe, srećan sam što dobitnik Zlatne lopte za najboljeg fudbalera sveta, Luka Modrić, prvi put govori za srpske medije”, otkriva Čukanović.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track