Najnovije vesti

ONI SE VRAĆAJU! SERIJA “TATE” – NOVA SEZONA: Od utorka do petka u 20 sati na Prvoj
Foto: Promo Prva

ONI SE VRAĆAJU! SERIJA “TATE” – NOVA SEZONA: Od utorka do petka u 20 sati na Prvoj

TV šou

Na radost velikog broja fanova, nove epizode popularne domaće serije "Tate" počinju da se emituju od večeras u 20 časova I prikazivaće se od utorka do petka na programu Prve televizije.

foto: Promo Prva

Nove ljubavi, razvodi, zapleti I raspleti očekuju nas u ovoj izuzetno gledanoj I popularnoj seriji čiji se nastavak s nestrpljenjem iščekivao. Seriju potpisuje dobro poznata ekipa pod rediteljskom palicom Vlade Aleksića i Milana Konjevića s jednom, sada već svima poznatom izmenom u glumačkoj postavi. U ulozi uspešnog advokata, šarmera Petra Malbaše kojeg je u prvoj sezoni glumio Filip Juričić, sada ćemo gledati Milana Kalinića koji se u ovoj ulozi odlično snašao. Ova humoristička, porodična serija sa melodramskim zapletom, pored sjajne četvorke - Prljeta, Janković, Kalinić I Šepetkovski prati I sudbinu njihovih žena, bivših ljubavi, dece, komšija….Sjajna ženska postava predvođena Ljubinkom Klarić, Marijanom Mićić, Tašanom Djordjević i Tamarom Radovanović, od sredine septembra unosi vedrinu i odličnu zabavu u naše domove. Svakog radnog dana u 20 časova deo ove sjajne glumačke postavi biće i Miki Damjanović, Jovana Jelovac-Cavnić, Anja Alač, Katarina Žutić, Srdjan Janković, Jelica Sretenović, Sonja Kolačarić, Boris Pingović, Nela Mihajlović kao I mladi glumci Staša Nikolić, Nikola Brun….

Priča je smeštena u jedno beogradsko naselje I prati sudbine advokata I njegove saradnice, propalog glumca u nesnađenoj ulozi bivšeg I sadašnjeg muža, vlasnika picerije koji je pred razvodom I udovca veterinara.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...