Najnovije vesti

SKAJ VIKLER I ŽELjKO MITROVIĆ ZAJEDNIČKOM FANK PESMOM RASPAMETILI BEOGRADSKE MUZIČARE
Foto: Promo

SKAJ VIKLER I ŽELjKO MITROVIĆ ZAJEDNIČKOM FANK PESMOM RASPAMETILI BEOGRADSKE MUZIČARE

TV šou

Nije kao svaka druga stvar!

Medijski mogul, Željko Mitrović, prihvatio je nesvakidašnju opkladu i izazov od muzičke zajednice Srbije i samim tim zaitrigirao publiku u regionu! Njegov bend "The Monks" , sastavljen od vrsnih muzičara na čelu sa Željkom - snima, komponuje i producira 30 pesama za 30 nedelja, a svaka pesma imaće i svoj video.

Pink PR
foto: Promo

Skaj Vikler, solo izvođač, tekstopisac,producent i član hip-hop sastava Bad Copy, važi za umetnika koji svakom novom numerom, da li u hip-hop ili fank maniru, oduševljava svoju publiku i prikuplja svojim kreativnim izražajem i nove poklonike. A pošto je muzika tu da spaja i izvlači najbolje iz ljudi, tako je došlo do ove fantastične saradnje Željkovog benda „The Monks“ i Skaja.

Pesme „Gubi se“ i „Desiće se“ postale su hit u jako kratkom vremenskom roku i mladima otvorile novi pogled na muziku koja se danas plasira. Zakleti funk-roker, Željko Mitrović, ni ovog puta nije sedeo skrštenih ruku, već je publici u regionu doneo saradnju sa omiljenim muzičarem današnjice! Đorđe Miljenović – Skaj Vikler svojim autentičnim vokalom bio je savršen izbor za kolaboraciju za treću po redu numeru, pod nazivom „Dodaj mi funk“!

Kako se dobar glas daleko čuje, tako su mnogi poželeli da baš oni budu deo onog izazovnog Željkovog projekta. „The Monks“ brzo je stekao reputaciju benda koji okuplja i zaslužuje najbolje umetnike, te nije ni čudo da je došlo do ove saradnje koja je će i ove nedelje opasno prodrmati kako muzičku zajednicu tako i publiku.

Treća pesma i video „Dodaj mi funk“ sa svojim dominantnim bas linijama i ubedljivim vokalima Isidore Mitić i Skaj Viklera, donosi upečatljivu fank vožnju, lišene svake stege. A da bi ova pesma zaživela u svom punom sjaju, sem jakih vokala Isidore i Skaja, tu su i neizostavni Željko Mitrović – bas, Miloš Mića Kovačević – bubanj, Aleksandar Vejnović – Aca Metini – gitara i Marko Labat na klavijaturama. Ali to nije sve! Ovu hitičnu numeru krase i dve trube, trombon i saksofon Beogradskih filharmonista koji su učestvovali u projektu.

Pink PR
foto: Promo

Kako je Željko čovek koji je užasno posvećen, i to možemo da posvedočimo jer sve što je ovaj samo ne običan binismen uradio bilo je više nego zapaženo, samim tim stvaralaštvo sa mladim talentovanim ljudima iz benda donelo je milionske preglede i stvorilo zaslužnu armiju fanova. Meki spoj ovih prvoklasnih muzičara koje je Željko birao za saradnju iznedrio je na obostrano oduševljenje stvar o kojoj će se tek pričati. Nema sumnje – fanki zvuk napraviće muk!

Nema sunje – ovaj fanki zvuk, napraviće muk.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...