SERIJA A JOŠ TRI SEZONE NA ARENI SPORT! Saradnja produžena do 2024. godine!
Foto: Profimedia

SERIJA A I ARENA SPORT

SERIJA A JOŠ TRI SEZONE NA ARENI SPORT! Saradnja produžena do 2024. godine!

TV šou -

Ljubitelji italijanskog fudbala mogu da odahnu jer će Kristijano Ronaldo, Romelo Lukaku, Sergej Milinković-Savić, Zlatan Ibrahimović, Darko Lazović, Edin Džeko, Samir Handanović, Frank Riberi, Nikola Milenković, Dušan Vlahović, Saša Lukić, Nikola Maksimović, Ante Rebić, Mario Pašalić, Goran Pandev, Filip Đuričić, Marko Pjaca i mnogi drugi superstarovi evropskog fudbala i igrači s prostora Balkana ostati dostupni gledaocima u regionu putem direktnih prenosa na Areni sport.

Dugo iščekivana odluka je doneta, a za partnera je kao i u prethodnoj deceniji izabrana najgledanija sportska televizija u regionu, pa će višemilionska armija Areninih gledalaca nastaviti da uživa u magiji fudbalskih asova sa Apeninskog poluostrva.

Zadovoljstvo povodom potpisivanja novog ugovora i nastavka saradnje sa Serijom A nije krio ni direktor medijske kuće Arena Channels Group, gospodin Nebojša Žugić.

- S velikim zadovoljstvom mogu da saopštim našim gledaocima da smo obezbedili prava za prikazivanje utakmica italijanskog fudbala i u naredne tri sezone. Najkvalitetnija liga Apeninskog poluostrva ostaje na našim kanalima, a od naredne sezone gledaoci će moći da prate i utakmice najmasovnijeg takmičenja u Italiji - Coppa Italia. Znamo koliko ljubitelji fudbala u regionu strastveno prate italijansku ligu i zbog toga nam je bilo izuzetno bitno da ih ne izneverimo. Zahvaljujem se i našoj matičnoj kompaniji Telekomu Srbija na velikoj podršci koju nam pruža, kao i razumevanju značaja vrhunskog sadržaja za dalji razvoj naše kompanije. Ipak, najsrećniji sam zbog naših gledalaca jer mi postojimo zbog njih i njihovo zadovoljstvo je naš najveći podstrek za dalje unapređenje kvaliteta programa koji im isporučujemo - konstatovao je direktor Arena Channels Groupa Nebojša Žugić.

Serija A ostaje u elitnom društvu vrhunskog sadržaja na kanalima Arene sport i zajedno sa evropskim fudbalskim klupskim takmičenjima, regionalnim ligama, kremom južnoameričkog fudbala, ali i NBA ligom, najboljim evropskim i svetskim rukometom, odbojkom i sve popularnijim borilačkim veštinama činiće deo televizijskog "dream teama" Arene sport.

Iz ove medijske kuće poručuju da pripremaju i puno analiza, stručnih komentara, zanimljivih gostiju, koji će svi zajedno kroz emisije posvećene Seriji A gledaocima Arene sport priuštiti mnogo sati uživanja.

Jedno je sigurno - ljubitelji sporta u Srbiji i regionu imaju vrhunski tretman zahvaljujući ovoj medijskoj kući, koja ne prestaje da podiže standarde kvaliteta programa koji definitivno ni u čemu ne zaostaje za najboljim evropskim i svetskim brendovima.

TV Arena sport
foto: Promo

promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track