NOVA HIT SERIJA NA TV PRVA: „Dar Mar“ od večeras, svakog dana u 21 sat
Foto: Prva Promo

NOVA HIT SERIJA NA TV PRVA: „Dar Mar“ od večeras, svakog dana u 21 sat

TV šou -

Gledaoci su u petak ispratili poslednju epizodu prve sezone omiljene serije “Igra sudbine” ali Prva televizija će svoju publiku odmah obradovati još jednim velikim hitom, serijom “Dar Mar”. Od večeras, svakog dana u 21 čas pratićemo ovu fantastičnu dramu sa humorističkim elementima, koja je okupila vrhunsku regionalnu produkcionu i glumačku ekipu.

Serija prati dogodovštine Božene, neobične šefice najmanje policijske stanice u državi, i njenih kolega policajaca, Branka, Željka i Mila, u malom, mirnom i živopisnom mestu Dizmovu, koje kao da i dalje pripada nekom prošlom, boljem vremenu.

Božena (Ksenija Pajić) je policajka čvrste ruke i velikog srca. Božena je navikla da je ona ta koja izdaje naređenja. Loše podnosi autoritet, pogotovo ako je taj autoritet načelnik Jure (Enes Vejzović), njen bivši ljubavnik i po svoj prilici podjednako tvrdoglav kao ona.

Dizmovo je mesto u kom nema kriminala i u kom junaci serije vode lagodan život: dobijaju platu, a posla nema. Problemi nastaju onog trenutka kada im iz Uprave javljaju kako planiraju da ugase njihovu stanicu upravo zbog nedostatka posla, a njih da pošalju u prekomandu. Njima to nije po volji, jer svako je na neki način vezan za ovo mestašce. Božena ima tajnu iz prošlosti zbog koje joj ne pada na pamet da se seli, Branko (Fabijan Pavao Medvešek) ima verenicu i samo što nije dobio stan koji je dugo čekao, a Željko (Roko Sikavica) se fatalno zaljubio. Tada dolaze do pomalo nekonvencionalnog rešenja: da izmisle zločin koji će potom sami rešavati i time “stvoriti” sebi posao. Međutim, vremenom i uz angažman ostalih meštana koji se upliću u ovu neobičnu situaciju “zločin” prerasta njihove profesionalne sposobnosti i celokupni plan postepeno počinje da se urušava uz niz zabavnih zgoda i nezgoda.

Režija: Zoran Margetić, Tomislav Rukavina, Darko Drinovac, Danijel Kušan i Robert Orhel

Uloge: Ksenija Pajić, Siniša Ružić, Milan Štiljić, Roko Sikavica, Jasna Odorčić, Meliha Fakić, Draško Zidar, Ankica Dobrić, Katarina Madirazza, Mia Mikulec, Enes Vejzović, Barbara Nola, Lucia Glavich Mandarić, Martina Stjepanović, Jan Kerekeš, Ana Begić Tahiri, Robert Ugrina, Pavao Medvešek, Mia Anočić Valentić, Stjepan Perić, Marko Braić, Igor Mešin

Produkcija: Nova TV, Hrvatska, 2020.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja