OD SUTRA NOVA KRIMI SERIJA NA KURIR TELEVIZIJI: Gledajte "Klan", popularnu seriju o beogradskom podzemlju
Foto: Kurir

OD SUTRA NOVA KRIMI SERIJA NA KURIR TELEVIZIJI: Gledajte "Klan", popularnu seriju o beogradskom podzemlju

TV šou -

Prva sezona serije "Klan" koju možete da pratite na Kurir televiziji od sutra, doživela je veliki uspeh, zbog čega je snimljena i druga sezona. Ova neobična i vrlo intrigantna serija gledaocima daje uvid u samo srce kriminalnih organizacija i njihovih mnogobrojnih poslova. Kroz osam uzbudljivih epizoda, serija prati uzdizanje Šoka i Paše, dva kriminalaca i probisveta, koji će se sa samog dna uzdići do najviših krugova kriminalnog podzemlja. Glavnu mušku ulogu, Šoka, igra Aleksandar Dimitrijević, za kojeg je ovo prvi veliki televizijski projekat, a njegovog partnera Pašu glumi Nedim Nezirović.

Ljubinka Klarić, koja u toj seriji igra lik Cvete, izjavila je svojevremeno: "Klan se razlikuje od drugih serija jer ima nešto tarantinovsko. Ume da bude brutalna, potresna i urnebesno smešna". Zaista, iako milje jeste kriminalni, protkan je komičnim i apsurdnim momentima pa je i atmosfera daleko manje mračna od uobičajene u aktuelnim serijama istog žanra.

Seriju "Klan" možete da pratite od sutra na Kurir televiziji u terminu rezervisanom za krimi serije, radnim danima od 22 časa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja