OVDE ĆE ŽIVETI UČESNICI "PRVOG BENDA SRBIJE"! Zavirite na velelepno imanje koje će biti dom najtalentovanijih muzičara 4 meseca!
Foto: Promo

EKSKLUZIVNO!

OVDE ĆE ŽIVETI UČESNICI "PRVOG BENDA SRBIJE"! Zavirite na velelepno imanje koje će biti dom najtalentovanijih muzičara 4 meseca!

TV šou -

Ove večeri zvanično je počela prva sezona najvećeg muzičkog takmičenja „Prvi bend Srbije“ na Insta TV, a na samom početku spektakularne ceremonije otvaranja predstavljeni su i članovi žirija. Željko Mitrović, kao kreator ovog projekta, predstavio je članove žirija – Žika Todorović, Kiki Lesendrić, Bojan Marović i Nikola Jovanović.

Prvi Bend Srbije
foto: Promo

Počelo je i predstavljanje takmičara koji će se naredna četiri meseca boriti za pobedu u „Prvom bendu Srbije“, a mi vam donosimo ekskluzivne snimke prostora u kom će naši muzičari, pevači i plesači živeti, svirati, pevati i graditi međusobne odnose.

Prvi Bend Srbije
foto: Promo

Imanje, koje se simbolično zove InstaGrad, prostire se na više od 10.000 metara kvadratnih i pokriveno je sa više od 100 kamera koje će u svakom trenutku pratiti svaki pokret naših takmičara. To znači da učesnici neće moći da sakriju ništa od budnih očiju javnosti.

Prvi Bend Srbije
foto: Promo

Mesto gde će sasvim sigurno učesnici provoditi dosta vremena, koliko im to vreme dozvoli, jeste bašta, koja je opremljena stolovima i stolicama.

Iz bašte se ulazi u veliku prostoriju, koja je predviđena kao „open concept“ – što znači da prostorije nisu odvojene zidovima. U istom prostoru nalaze se kreveti za 36 takmičara gde će svi zajedno spavati, zatim veliki okrugli sto i kuhinja, kao i odvojeni toaleti.

Iz prostora u kome će živetu, ulazi se u prostoriju u kojoj će naši učesnici vežbati za nastupe. Ova prostorija opremljena je najsavremenijim i najboljim muzičkim intrumentima, tako da će njihova jedina briga biti da vežbaju i da se što bolje prikažu na nastupima.

A upravo ti nastupi održavaće se u pozorištu, koje ima najbolji audio sistem, kako bi gledaocim uživali u audio-vizuelnom spektaklu na najvišem nivou.

Prvi Bend Srbije
foto: Promo

Dakle, Željko Mitrović se potrudio da učesnicima ništa ne fali u njihovom InstaGradu – na njima je da žive svoj život pred kamerama i da se svake nedelje temeljno spremaju za nastupe koji im mogu doneti pobedu te nedelje, ali i ispadanje iz „Prvog benda Srbije“ ukoliko ne budu dovoljno dobri.

Kako će izgledati njihov život na ovom imanju, ali i pripreme za nastupe, njihovi odnosi, sukobi, možda i ljubavi, saznaćete ako budete iz najbolji muzički šou program „Prvi bend Srbije“ na Insta TV-u.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track