ZA OVAJ HIT MIRE ŠKORIĆ SVI STE ČULI, A SAD JE OTKRILA KOME JE POSVEĆEN! Kad god ga izvodim, peva se horski, TO JE NEOPISIVO
Foto: Kurir TV

manastirska vrata

ZA OVAJ HIT MIRE ŠKORIĆ SVI STE ČULI, A SAD JE OTKRILA KOME JE POSVEĆEN! Kad god ga izvodim, peva se horski, TO JE NEOPISIVO

TV šou -

Pevačica Mira Škorić nakon teške bolesti vratila se na scenu i radi punom parom. Iza sebe ima mnogo hitova, a kako sama kaže, najdraži joj je "Manastirska vrata".

U razgovoru sa novinarkom Kurir TV Milicom Stanojević otkrila je kome je posvećena ova pesma, ali i koliko je teško napraviti hit singl.

- Ta pesma je izašla '93. godine, a posvetila sam je manastiru Ostrog, slava mu i milost. Nebitno gde je pevam, ona se peva horski što je neopisivo. Kad je bila korona vratila sam se u studio, sad sam pri kraju, očekujte neočekivano. U pripremi su dve pesme, koje su u mom stilu, a ozbiljni su tekstovi i aranžmani. Radimo tekstove i spotove i biće ono što zaslužujem - otkriva Mira Škorić.

Opisala je i iskustva s nastupa na festivalima gde joj pesme nisu dobro prošle, ali su kasnije postale hitovi.

- "Ista nam je tuga", "Tako si pao u očima mojim" nikad nisu pobeđivale, ali su postali hitovi. Na festivale sigurno više nikad neću ići.

- U Sava centru 2019. smo obeležili 30 godina moje karijere. Bilo je malo više zvanično, a moja energija treba da pruži je neki otvoren prostor, možda čak i hala.

05:25

ZA OVAJ HIT MIRE ŠKORIĆ SVI STE ČULI, A SAD JE OTKRILA KOME JE POSVEĆEN! Kad god ga izvodim, peva se horski, TO JE NEOPISIVO

Prokomentarisala je i velike tragedije koje su se dogodile u našoj zemlji početkom meseca.

- Nisam se čula sa ćerkom tog dana, plakala sam čitav dan. Ne znam kako je moglo da dođe do tako nečega i šta se dešava s decom. Ovo što se desilo ne sme proći nekažnjeno ma koliko godina imali. Ne znam kako će ti roditelji živeti s tim bolom i tom tugom. Otkazala sam nastupe posle toga.

Prisetila se i vremena svog detinjstva i uporedila ih s današnjicom.

- Znam kad sam ja odrastala i išla u školu. Imala sam problem ako zgazim kad tetkica tek obriše pod. Imali smo uniforme, sve je bilo drugačije. Imala sam tu sreću da svoju, sada već, odraslu ćerku ispratim na pravi put. Ali roditeljima je u eri društvenih mreža jako teško.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track