UDAR PA EKSPLOZIJA: Objavljen snimak pada ruskog aviona u Kazanju!

Uznemirujuće

UDAR PA EKSPLOZIJA: Objavljen snimak pada ruskog aviona u Kazanju!

Planeta -
Putnici nisu imali šanse da prežive jer je avion pao gotovo pod pravim uglom

Putnici ruskog "boinga 737", koji se sruđio u Kazanju, nisu imali šanse da prežive jer je avion pao gotovo pod pravim uglom. Naime, na šokantnom snimku koji je objavljen vidi se kako kako letelica pada, posle čega se vidi ogroman plamen. Avion je ostao u plamenu, tako da je niko nije imao šansu da preživi.

Podsećamo, svih 50 ljudi u avionu poginulo, došlo je najverovatnije zbog greške pilota i tehničkog kvara letelice stare 23 godine, saopštili su danas zvaničnici.

"Glavna verzija nesreće je greška u pilotiranju i tehnički faktori, uključujući tehničku grešku", rekao je šef komiteta za istragu u regionu Volga Aleksander Poltinin, prenela je agencija AFP.Avion se srušio juče prilikom sletanja na aerodrom u ruskom gradu Kazanju, pri čemu su poginula 44 putnika i šest članova posade.Prvobitno je bilo javljeno da među poginulima nema dece, međutim nešto kasnije je saopšteno da su poginule i dve devojčice, od 11 i 15 godina. Među poginulima je i sin predsednika regiona Tatarstan, Irek Minjikanov i šef ruske bezbednosne službe u Tatarstanu Aleksandar Antonov kao i Britanka Dona Karolina Bul i jedan Ukrajinac.

Predsednik Vladimir Putin izrazio je saučešće porodicama i prijateljima poginulih i naložio je vladi da osnuje komisiju za hitnu istragu avionske nesreće.Avion koji se srušio pripada regionalnoj aviokompaniji Tatarstana. Prema svedočenju očevidaca, "boing" je brzo izgubio visinu i rezervoar sa gorivom je eksplodirao pri udaru.

http://www.youtube.com/watch?v=koUV3xRIraU
http://www.youtube.com/watch?v=lOdxlJjf_to

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja