POSLE INCIDENTA GRAĐANI SE OKUPILI U BORČI ISPRED PEKARE "ROMA": Albanac delio burek, bilo i provokacija (KURIR TV)
Foto: Nemanja Nikolić

Podrška

POSLE INCIDENTA GRAĐANI SE OKUPILI U BORČI ISPRED PEKARE "ROMA": Albanac delio burek, bilo i provokacija (KURIR TV)

Vesti -

Đuraj: Svima sam se izvinio i ogradio od sporne slike, mene politika ne zanima

Vlasnik pekare "Roma" u Borči, Albanac Mon Đuraj Đura, juče je delio besplatno pecivo i burek za sve komšije i druge ljude koji su došli da mu pruže podršku posle incidenta koji je izazvao njegov brat zbog pokazivanja dvoglavog orla, simbola "velike Albanije".

foto: Nemanja Nikolić

Za to vreme, preko puta pekare, okupili su se građani koji nisu želeli da pređu preko provokacije, pa su dobacivali i tražili zatvaranje pekare.

foto: Nemanja Nikolić

Na burek u Borču došli su i pojedini političari - Borko Stefanović i Marinika Tepić iz Stranke slobode i pravde, Sergej Trifunović, lider Pokreta slobodnih građana, funkcioneri Demokratske stranke Balša Božović i Gordana Čomić.

Uprkos podršci, pekar Đuraj se ogradio od politike.

foto: Nemanja Nikolić

- Ja nikoga od političara nisam pozvao, oni su me sami podržali. Mene politika ne zanima, ja sam pekar, borim se za svoj posao i za dobro svoje porodice i dece. Čuo sam da su se skupili i oni koji su protiv mene, ali ja sam se svima izvinio i ogradio sam se od te slike i ne podržavam bratovljev gest. Ovde sam osam godina, komšije znaju ko sam i kakav sam čovek, pomagao sam svima i zadovoljstvo mi je i čast što ima toliko ljudi - kaže Đuraj.

Kurir.rs/S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track