Najnovije vesti

POTPREDSEDNIK SNS O PREDSTOJEĆIM IZBORIMA Vučević: SNS je pred vrlo teškom kampanjom
Foto: Grad Novi Sad

POTPUNO SPREMNI ZA IZBORE

POTPREDSEDNIK SNS O PREDSTOJEĆIM IZBORIMA Vučević: SNS je pred vrlo teškom kampanjom

Vesti

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da je njegova stranka spremna za predstojeće izbore, ocenjujući da će i izborna kampanja i izbori biti vrlo vrlo teški za SNS.

- U pravu je predsednik Vučić kada govori da su izbori jako teški za onoga ko želi da pobedi. Izbori su laki samo za onog ko nema odgovornost, kome je svejedno kako će proći. Za onog ko hoće da pobedi, i izborna kampanja i izbori su vrlo vrlo težak proces. U izbornoj kampanji SNS će predstaviti svoje rezultate, ali pre svega će govoriti o planovima za budućnost. Naprednjaci će govoriti o planovima koje će realizovati ako dobiju podršku građana i još više će potencirati da je SNS, kao stranka, spremna da i dalje snosi odgovornost prema građanima. Želimo da budemo još agilniji u našem radu, da one koji se nisu dobro pokazali promenimo i da ubacimo nove ljude na određena mesta, da kandidujemo nove ljude i da ih građani upoznaju. Da pokažemo da se i mi menjamo, da pokažemo da smo kao politička organizacija spremni da budemo zaista iznad svega odgovorni i svesni obaveza koje ima stranka s najvećom podrškom kod građana - naglasio je on i dodao:

Vučević smatra da će u izbornoj kampanji biti raznih lista i raznih uticaja, i da neće biti lako za SNS, koji je osam godina na vlasti. Jer, kako je naveo, ako SNS ne bude imao većinu, svi drugi će se se ujediniti protiv njega.

- Danas to nekome deluje neverovatno, ali prvi put kada ostali budu imali jedan ili dva mandata više, oni će se ujediniti protiv nas. Verujem da je većina u našoj stranci i svesna toga - zaključio je Vučević.

(Foto:Grad Novi Sad)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...