VUČEVIĆ: Hvala Dajani I drugim divim ženama koje besplatno šiju maske, one su naši heroji
Foto: Grad Novi Sad

Gradonačelnik Novog Sada pohvalio humani potez sugrađanke

VUČEVIĆ: Hvala Dajani I drugim divim ženama koje besplatno šiju maske, one su naši heroji

Vesti -

Primer majke četoro dece, Novosađanske Dajane Miković, koja je želela da da doprinos u ovim teškim vremenima time što je počela besplatno da šije zaštitne maske I poklanja ih, pohvalio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

  • Čestitam dragoj sugrađanki Dajani Miković na divnom gestu. Hvala i njoj i drugim građankama širom Srbije, koje šiju maske, i koje su pokazale solidarnost i odgovornost u ovim teškim trenutcima. Hvala drage dame, vi ste naši heroji – naveo je Vučević na svom Instagram profilu.

Dajana Miković koja je, i pored svih obaveza koje majčinstvo nosi, želela da maske podeli, kaže da je odluka došla spontano.

  • Na svom Fejsbuk profilu uputila sam poziv prijateljima da me kontaktiraju ako žele maske i da ću ih besplatno sašiti, kad već imam mogućnost. Međutim, to je dobilo malo veće razmere, a pošto sam povezana s dobavljačima materijala zbog šivenja pelena, zamolila sam ih da mi poklone višak materijala, za šta su imali potpuno razumevanje. Odazvali su se mojoj molbi i tako je krenulo – priča ova mlada mama.

Grad Novi Sad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track