SNS ŠABAC: Zadovoljni smo rezultatom razgovora sa Ruskom strankom
Foto: Printscreen

SNS ŠABAC: Zadovoljni smo rezultatom razgovora sa Ruskom strankom

Vesti -

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac izražava zadovoljstvo rezultatima današnjeg sastanka sa delegacijom Ruske stranke predvođene predsednikom Slobodanom Nikolićem i prvim na listi te stranke Nikolom Veselinovićem.

Na sastanku u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac, konstatovana je obostrana zainteresovanost za investicioni i infrastrukturni razvoj grada i poboljšanje u svim sektorima za koje je nadležna lokalna samouprava.

Tokom razgovora postignuta je visoka saglasnost u temama koje se tiču prava manjina, a takođe istaknuta je obostrana uverenost u bliskost programa dve stranke u domenu razvoja grada u narednom periodu.

foto: GO SNS Šabac

Na sastanku nije bilo reči o raspodeli vlasti niti konkretnim pozicijama, ali je jasno da je skupštinska većina, okupljena oko najboljeg programa za razvoj grada, koju čine Srpska napredna stranka i Zapadna Srbija od danas jača za još jednu političku snagu - Rusku stranku.

Gradski odbor Srpske napredne stranke ističe da je poziv za široku koaliciju otvoren i drugim strankama kako bismo zajedničkim snagama doprineli boljoj budućnosti našeg grada i svih Šapčana.

GO SNS Šabac

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track