PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za subotu, 27. mart. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

MANJE TESTIRANIH I NOVOZARAŽENIH: Danas još 4.497 obolelih, preminulo 37 pacijenata

U Srbiji je u prethodnih 24 sata na korona virus testirano 14.395 građana od kojih je 4.497 novozaraženih. Preminula su 37 pacijenata, a na respiratorima u bolnicama širom Srbije trenutno se nalaze 254 obolela.

presek stanja
foto: Shutterstock, Covid19.rs Printscreen

VESIĆ SE BAŠ NALJUTIO I POKAZAO SLIKE SA KOPAONIKA: Zarazili su pola Srbije! Pa će meni neko da priča o lokalima u Beogradu (FOTO)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografije sa Kopaonika, gde su redovi za Pančićev vrh i Karaman greben ogromni, kao da korona ne postoji.

Goran Vesić
foto: Facebook/Goran Vesić, Dado Đilas, Zorana Jevtić

KILOMETARSKE KOLONE NA ULAZU U SRBIJU: Strani državljani hrle da se za vikend besplatno vakcinišu kod nas! (FOTO, VIDEO)

Kolone vozila čekaju na graničnim prelazima da uđu u Srbiju zbog početka besplatne vakcinacije stranih državljana u Beogradu tokom vikenda, a najveća gužva je na prelazima sa BiH.

PREMINUO ZAFIR HADŽIMANOV: Muzičar izgubio bitku sa korona virusom

Zafir Hadžimanov, filmski glumac, pevač i kompozitor preminuo je od virusa korona.

Zafir Hadzimanov
foto: Printscreen/Youtube

SAHRANJEN VLASTA VELISAVLJEVIĆ, TUGA NA NOVOM GROBLJU: Glumac ispraćen uz ogroman aplauz (VIDEO)

Glumac Vlasta Velisavljević, koji je preminuo u sredu u 95. godini od posledica infekcije virusom korona, sahranjen je danas, 27. marta, baš na Svetski dan pozorišta, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Vlasta Velisavljević
foto: Zorana Jevtić

BOLJE RAT NEGO PAKT, BOLJE GROB NEGO ROB: 80 godina od demonstracija protiv pristupanja Trojnom paktu u nesalomivom Beogradu

Navršava se godišnjica puča izvršenog 27. marta 1941. godine koji je odredio sudbinu Jugoslavije i trasirao put ka bloku zemalja protivnica nacističke Nemačke.

IVICA DAČIĆ SUMIRA 30 GODINA NA POLITIČKOJ SCENI: Otkrio zašto se Sloba naljutio na njega i šta mu je Đinđić rekao pre smrti

Za više od 30 godina u politici i SPS Ivica Dačić je svedok brojnih političkih previranja. U stranci čiji je danas lider počeo je kao portparol, a odnos sa nekadašnjim predsednikom Slobodanom Miloševićem nije bio ni sjajan niti prijateljski.

Ivica Dacic
foto: Printscreen

DA LI SRBIJA TREBA DA STRAHUJE? Suecki kanal blokiran, brod i dalje zaglavljen! Svetu preti nestašica toalet papira, hrane, odeće

Prošlog marta pandemija virusa korona na kratko je zaustavila globalne lance snabdevanja, a ovog marta to je učinio jedan brod.

VOZAČ NAMERNO USMRTIO PEŠAKA, PA SE PREDAO POLICIJI: Stravično ubistvo u Sarajevu

Muškarac V.I. (21) ubijen je danas u Sarajevu kada je na njega vozač namerno naleteo automobilom, prenose lokalni mediji.

TUŽAN KRAJ POTRAGE U NEVESINJU: Telo nestalog dečaka pronađeno kod jezera Alagovac

Beživotno telo pronađeno je u Nevesinjskom polju i reč je o nestalom dečaku V.S., potvrđeno nam je iz PU Trebinje.

OBRT U TRAGEDIJI KOD ALEKSINCA: Otac poginuo u eksploziji, bacio se na bombu da spase sinčića (8), istrgao mu je iz ruku

Muškarac star 45 godina je poginuo, a njegov osmogodišgodisnji sin je povređen u selu Tešica, kod Aleksinca, kada je u porodičnoj kući oko 10.30 sati eksplodirala ručna bomba.

Aleksinac, eksplozija
foto: Kurir

UŽAS KOD BAČKOG GRADIŠTA: Vozio pijan pa pokosio 3 dece na putu, jedno u teškom stanju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su K. P. (64) iz Bačkog Jarka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

OSKRNAVLJEN SPOMENIK STEFANU NEMANJI: Muškarac otkinuo deo i počeo da beži

Spomenik Stefanu Nemanji našao se danas na meti vandala kada je jedan muškarac otkinuo deo krsta koji krasi spomenik na Savskom trgu.

NESTALA MARINA (17) IZ PANČEVA: Poslednji put viđena na autobuskoj stanici, ako je vidite odmah javite!

Na društvenim mrežama pojavila se objava da je juče nestala devojčica Marina Lalić iz Pančeva.

SRBIJA KAKVU ŽELIMO DA GLEDAMO: Portugal se provukao na Marakani, Ronaldo neprimetan! VIDEO

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 2:2 sa Portugalom u derbiju drugog kola grupe A kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

SAŠA OBRADOVIĆ SLOMLJEN: Otišla je moja mama, moj heroj, moja najveća podrška! Zajedno su se borili protiv korone

Bivši trener Crvene zvezde Saša Obradović doživeo je veliku porodičnu tragediju pošto mu je preminula majka od posledica korona virusa.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track