01:37

VLASTU VELISAVLJEVIĆA ISPRAĆAJU U VEČNOST NA SVETSKI DAN POZORIŠTA! Kolege se okupljaju na Novom groblju u Beogradu (KURIR TV)

glumac ispraćen na večni počinak

MORAM DA TI MAHNEM U IME JDP: Irfan Mensur održao potresan govor na Vlastinoj sahrani, pa ispričao anegtotu koja je sve RASTUŽILA

Pop kultura -

Legendarni glumac Vlasta Velisavljević sahranjen je na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

On je ispraćen na večni počinak uz aplauz svih prisutnih, dok se njegova supruga Nada jedna držala na nogama od tuge za njenim voljenim Vlastom.

Glumac Ifran Mensur održao je potresan govor, a potom ispričao jednu anegdotu sa Vlastom koju će pamtiti.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

"Moram da ti mahnem u ime JDP. Hteo sam da ti održim jedan govor, ali onda sam pročitao šta su o tebi izjavili i napisali tvoja Petrićka, Tanja, šta su izjavile neke naše kolege i onda sam ostao bez reči. Sve što su oni napisali i izgovorili ti pripada. Lane, Voja, Toni, Dimitrije, ja pa i ovi balavci. Moram da podelim jednu anegotu da bi shvatili šta ja mislim, ali i šta ćete vi misliti o Vlasti. Igrali smo predstavu i odjednom panika, Vasa pao u nesvest, u pola predstave. Predstava se prekida, zove se hitna pomoć. Mi svi oko njega: "Vlasto, šta je?" A on onako otvorio oči i kaže: "Ma nije ništa, držim dijetu". Mi ga pitamo šta će mu dijeta. Kaže on: "Hoću da budem lep kao vi. Vi svi napraviste karijere na lepotu, a ja talenat i meni je dosta toga". Eto, takav je čovek bio", rekao je Mensur i rastužio mnoge.

sahrana, Vlasa Velisavljevic, Novo groblje
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/LJ.R/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track