PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za utorak 27. april. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ PRIMIO DRUGU DOZU VAKCINE U PUKOVCU Predsednik meštanima: Kao boga vas molim da se vakcinišete, ništa ne boli

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je drugu dozu vakcine u zdravstvenoj stanici Doma zdravlja Doljevac u Pukovcu.

VUČIĆ O NOVOM NON PEJPERU! To je napisao neko mnogo LUKAVIJI i pametniji! Sumnja na jednu ŽENU: Zadao mi je više briga nego prvi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da i novi non pejper koji je objavila prištinska Koha a odnosi se na navodno rešenje rešenja kovoskog pitanja pripremile Nemačka i Francuska, nije slučajno "izbačen".

JUTKA PONOVO U POLICIJI ZBOG KOPAONIKA: Evo šta je Kurir još 2019. pisao o Jeličiću i njegovom kumu!

Milutin jeličić Jutka, bivši predsednik opštine Brus priveden je navodno zbog mahinacija oko državnog zemljišta na Kopaoniku, na teritoriji opštine Brus.

Novac, Evri
foto: Shutterstock

PO 60 EVRA DOBIĆE I OVA KATEGORIJA, ALI U JUNU: Jeste li među njima? Ako ste se državi prijavili do 15. aprila, pare ležu i vama

Novčana pomoć od 60 evra biće isplaćena onima koji su se prijavili na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) na dan 15. aprila ove godine.

kovid statistika
foto: Printscreen, Shutterstock

BROJKE I DALJE PADAJU, OVAJ UTORAK BOLJI OD PRETHODNOG: Danas novozaraženih 2.145, preminulo 29 pacijenata

U Srbiji je u prethodna 24 sata na korona virus testirano 13.688 građana od kojih je 2.145 novozaraženih.

Žika Obretković
foto: Printscreen/Youtube

NAPUSTIO NAS JE ŽIKA OBRETKOVIĆ: Nestao je jedan od simbola Beograda, najnetalentovaniji ulični svirač koga su svi voleli

Napustio nas je Žika Obretković, tiho, mirno, 23. aprila u staračkom domu. Otišao je još jedan simbol Beograda.

UHVAĆEN PAS KOJI JE U CENTRU POŽEGE NAPAO I POVREDIO ČETVORO DECE: Krivična prijava protiv vlasnice, životinja smeštena u azil

Požege. - Pas koji je u nedelju uveče napao i povredio četvoro dece u Požegi smešten je u utorak u azil za pse u ovom gradu a protiv vlasnice, kako "Kurir" nezvanično saznaje biće podneta krivična prijava.

U RITOPEKU NAĐEN SNAJPER ISTI KAO ONAJ KOJIM JE ĐINĐIĆ UBIJEN: U bunkeru bilo oružja za četu vojnika! Veljina ekipa spremala zlo

U tajnom bunkeru u "kući strave" u Ritopeku, gde je klan Veljka Belivuka čuvao pravi arsenal različitog naoružanja, bila je i puška "hekler i koh G3", ista kao ona iz koje je 12. marta 2003. ubijen premijer Zoran Đinđić!

MRZI SRBIJU, A HOĆE U SRBIJU! OTKRIVAMO ZAŠTO JE JADRANKI BARJAKTAROVIĆ ZABRANJEN ULAZ: Pevala Belivuku i Zviceru, Milu...

Naša država je proširila spisak osoba kojima je zbog sumnje da šuruju s kriminalcima onemogućen ulazak u zemlju, a među njima je i pevačica iz Crne Gore.

SRPKINJE IŠČUPALE I OPLJAČKALE SEF TEŽAK VIŠE OD 100 KILOGRAMA: Nemci digli helikopter i krenuli u poteru za pljačkašicama! Tri državljanke Srbije uhapšene su juče u Nemačkoj zbog sumnje da su provalile u jedan stan u Hambrugu, iz zida iščupale sef težak više od 100 kilograma i iz njega odnele dragocenosti.

KAVČANI SPREMALI UBISTVO DRITANA ABAZOVIĆA: Potpredsednik Crne Gore dobio pojačano obezbeđenje

Pojačano je obezbeđenje Dritana Abazovića jer postoje indicije da su pripadnici kavačkog kriminalnog klana spremali likvidaciju potpredsednika Vlade.

Novak Đoković, Serbia open
foto: @starsport

ĐOKOVIĆ DONEO ODLUKU: Novak ne igra u Madridu! Za Rolan Garos će se pripremati u Beogradu

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, odustao je od turnira Masters serije u Madridu, koji je na programu od 2. do 9. maja.

HRVATI PRIZNALI DA SU BANANA DRŽAVA Slavni Francuz divljao po Zagrebu, umalo pregazio policajca, a MUP kaže: Pa svetski prvak je!

Sedmostruki šampion u reliju, Francuz Sebastijan Ožije, napravio je pravi lom u Zagrebu proteklog vikenda.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja