Kako radi prva pumpa na Milošu Velikom?
Foto: Promo

Kako radi prva pumpa na Milošu Velikom?

Vesti -

Auto-put „Miloš Veliki“ olakšao je „muke“ mnogobrojnim vozačima kojima je zapad Srbije krajnja ili usputna destinacija. Ibarska magistrala značajno je rasterećena, a vozačima je omogućeno da dodatno skrate vreme putovanja ka ovom delu Srbije. Dve godine nakon puštanja u rad „Miloša Velikog“, putnici koji saobraćaju ovim auto-putem mogu da naprave pauzu i odmore pred nastavak putovanja – u blizini naplatne rampe u Preljini kod Čačka otvoren je prvi i trenutno jedini maloprodajni objekat na auto-putu, NIS-ova benzinska stanica „Sokolići 1“.

pumpa
foto: Promo

Ukoliko putujete noću ili u kasnim popodnevnim satima, novi objekat možete da primetite već na solidnoj razdaljini. Svetleći panoi i specijalna rasveta koji su postali već prepoznatljiv standard kada je reč o objektima GAZPROM premijum brenda NIS-a biće prvi putokaz za skretanje. Kako navode u NIS-u, i ova benzinska stanica, kao i sve ostale koje su otvorene pod brendom GAZPROM prethodnih godina na domaćim auto-putevima, predstavlja spoj savremene digitalne tehnologije i vrhunske ponude proizvoda i usluga.

„Tu su i multifunkcionalni panoi na fasadi, kao i multimedijalni ekrani koji omogućavaju potrošačima da se u svakom trenutku informišu o aktuelnim ponudama na benzinskoj stanici. Naši potrošači mogu da dopune rezervoar na nekom od četiri „ostrva“ sa automatima za točenje goriva, a poseban deo ponude su naši gastronomski specijaliteti i bogat izbor dopunskog asortimana u okviru Drive Cafe restorana “, navode u NIS-u.

pumpa
foto: Promo

Moderan dizajn benzinske stanice prati svetske trendove kada je reč objektima za potrošače. Pored već prepoznatljivog brenda Drive Cafe restorana, tu je i „fitnes“ kutak sa spravama za vežbanje, kao i dečije igralište. NIS je i na ovoj benzinskoj stanici omogućio punjenje automobila na električni pogon.

„Ako se uzme u obzir da je kompanija u izgradnju i opremanje ove benzinske stanice investirala više od 3,4 miliona evra, jasno je da su naši potrošači dobili objekat kakav zaslužuju – savremen i napravljen prema najvišim standardima. Ipak, za kvalitetan korisnički doživljaj najviše zasluga pripada timu naših zaposlenih “, uvereni su u NIS-u.

pumpa
foto: Promo

Njih dvadeset koliko je angažovano na novoj benzinskoj stanici svakodnevno dočekuju potrošače kojih je sa letnjim gužvama i odmorima sve više.

„Volja za radom, prihvatanje novih zadataka i razvoj profesionalnih veština pomoći će nam da opravdamo ulaganja ne samo u benzinsku stanicu već i u nas koji smo odabrani da radimo na „Sokolićima“ – navodi Vladimir Radosavljević, upravnik benzinske stanice i dodaje da je ovo samo još jedan od izazova koji su obogatili njegovo skoro 15-godišnje iskustvo rada u kompaniji.

U tome da prvi objekat na „Milošu Velikom“ u svakom trenutku bude „na nivou“ zadatka, Vladimiru pomažu njegov zamenik, točioci, gastro radnici, kasiri i higijeničar. Oni su za sada jedini koji će vozače dočekati na skoro 120 kilometara auto-puta i uz osmeh im poželeti srećan nastavak putovanja.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track