Dexyco obradovao više od 1.000 mališana!
Foto: Promo

Dexyco obradovao više od 1.000 mališana!

Vesti -

Kompanija Dexyco je odlučila da uspešnu poslovnu godinu završi ulepšavajući predstojeće praznične dane mnogim mališanima uz poklone koji će doneti novogodišnju čaroliju u njihove domove.

Hiljadu mališana iz porodica slabijeg materijalnog stanja, koji pohađaju 17 beogradskih predškolskih ustanova, i ove godine dobilo je novogodišnje paketiće u okviru tradicionalne humanitarne akcije “Novogodišnja kutija”. Projekat su realizovali Grad Beograd i Sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu u saradnji sa Crédit Agricole bankom, Bankom hrane, Službenim glasnikom, Vulkan knjižarama i kompanijom Dexyco koja je obezbedila igračke za svaki od paketića!

Dexyco
foto: Promo

Pokloni su kao i prethodne godine stigli i do korisnika BELhospice centra koji pruža sveobuhvatnu podršku onkološkim pacijentima u odmaklim fazama bolesti i članovima njihovih porodica, kako bi praznici bili bar malo bezbrižniji i radosniji!

Ovo je samo jedan od načina na koji je Dexyco želeo da se oduži i kaže hvala za poverenje, svu ljubav i radost koju mu najmlađi, kao omiljenom dečijem brendu, nesebično pružaju svakog dana u godini.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track